mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Kaip pakeisti ugniasienės nustatymus?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 1, 2007, 01:31
Naujas Narys

Default Kaip pakeisti ugniasienės nustatymus?

I can't get Yahoo žaidimus ir manau, kad ji būtų mano užkardą settings.People pasakė man laikykite nuspaudę Ctrl klavišą ir kad nepadarė trick.I esu ne prarasti už ką do.I davė iki kelių kartų, bet tai bugging me.I buvo atsižvelgdamas žaisti žaidimus MSN kuris sucks
Old Balandis 1, 2007, 01:43
Naujas Narys

Spustelėkite mygtuką Pradėti, Valdymo skydas, tada Saugos centras-kelių spalvų ekranu. Puslapio apačioje spustelėkite mūrinis piktograma išjungti ugniasienę, jis bus atviras langas, kad jį kontroliuojantis asmuo. Jis pasakys Off-nerekomenduojama. Aš pasuko mano išjungti gauti programą, bet jums reikia gero antrinio saugumą.
Old Balandis 1, 2007, 01:45
Naujas Narys

Tai tikrai priklauso nuo to, kurį jūs naudojate ugniasienę. Aš naudoju Zone Alarm ", ir kai kažkas nauja (pavyzdžiui, žaidimą) bando prisijungti prie" neto, ji pasirodys langas su prašymu, jei aš noriu, kad jis galėtų tai padaryti. Kai aš spauskite "Taip", žaidimas veikia. Jei jūsų ugniasienės neturi tai daryti, jums reikės arba atidarykite Control Panel už ugniasienės ir rankiniu būdu nustatyti, kad jis leidžia, kad ypač lošimo paslaugų prieigą prie 'neto, ar jums reikės nustatyti taip, kad ugniasienė neblokuoja nepriklausomai nuo uostų, jūsų žaidimas yra naudojant. Kartais, pavyzdžiui, su World of Warcraft, "kad šis žaidimas" langas gale žaidimo langą, todėl jums gali tekti "Alt-Tab", norėdami pamatyti langą, arba iki minimumo sumažintas žaidimo langas.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
IE 7 negali prisijungti prie interneto, nes ugniasienės nustatymus V.2 walksalone Naršyklėms & FTP Klientai 0 Birželis 14, 2009 13:35
Rodyti nustatymus keisti po to, kai pakartotinio paleidimo P5200 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 28 spalis 2008 19:57
Negalima pakeisti rezoliucijos nustatymus HistoryGirl Windows "operacinės sistemos 8 2 sausis 2008 10:09
Geriausias Firewall, Pls help Perkūnas Virus, Spyware & Security 3 Lapkritis 24, 2007 09:20
Ar man reikia ugniasienės ... Snake BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 10 Gegužė 13, 2007 09:24
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.