![]() |
|
| |||
| |||
| Es nevaru iekļuvuši yahoo spēles un es uzskatu, ka tas ir mans firewall settings.People ir teicis man turiet nospiestu Ctrl taustiņu, un nedarīja trick.I esmu zaudēt par to, ko do.I pārtraukuši pāris reizes, bet tas ir bugging me.I ir kuru lai spēlētu spēles msn kas sucks |
|
| |||
| |||
| Noklikšķiniet uz pogas Sākt, Vadības panelis, tad Security Center-multi krāsainu ekrānu. At bottom of page noklikšķiniet ķieģeļu siena ikonas, lai izslēgtu ugunsmūri, tas būs atvērts lodziņš, kas to kontrolē. Tā teikt Off-nav ieteicams. Esmu kļuvusi raktuves pretī saņemt programmām, bet Jums ir vajadzīgs labs vidējā drošību. |
|
| |||
| |||
| Tas patiešām atkarīgs no kuras firewall lietojat. Es izmantoju Zone Alarm un vienmēr, kad kaut ko jaunu (piemēram, spēle) mēģina piekļūt neto, tas pops up logs ar jautājumu, vai es vēlos, lai tā varētu darīt. Reiz es noklikšķiniet uz "jā", spēle darbi. Ja jūsu ugunsmūris nav jādara, jums ir vai nu uzsākt kontroles panelis ugunsmūra un manuāli noteikt tā, lai varētu šo konkrēto spēļu pakalpojumus, lai piekļūtu neto, vai jums būs jāizstrādā tā, lai ugunsmūris nebloķē neatkarīgi no ostas savu spēli lieto. Dažreiz, piemēram, ar World of Warcraft, "ļauj šo spēli" window pops up aiz spēli logu, lai jūs varētu būt "ALT-TAB", lai redzētu logu vai samazināt spēles logu. |