rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Jak zmienić ustawienia zapory?

Reply

Narzędzia wątku
Old 1. kwietnia 2007, 01:31
Nowe państwa grupy

Default Jak zmienić ustawienia zapory?

Nie mogę dostać się do Yahoo gry i wierzę, że jest moją zaporę settings.People mieć powiedział mi przytrzymaj klawisz CTRL, a nie to trick.I jestem w stracić na co do.I dały się kilka razy, ale to bugging me.I zostały mając do gier, które na MSN sucks
Old 1. kwietnia 2007, 01:43
Nowe państwa grupy

Kliknij przycisk Start, Panel sterowania, a następnie Security Center wieloletnich kolorowe tarczy. Na dole strony kliknij ikonę ceglany mur, aby wyłączyć zaporę, będzie otwarta na pole, które kontroluje. Będzie powiedzieć Off-nie zaleca. I've włączeniu kopalni wyłączyć się programy, ale potrzeba dobrej wtórnego bezpieczeństwa.
Old 1. kwietnia 2007, 01:45
Nowe państwa grupy

To naprawdę zależy od zapory używasz. Używam Zone Alarm, a gdy czegoś nowego (np. gry) próbuje uzyskać dostęp do "sieci, to wyskakuje okienko z prośbą, jeśli chcę, aby umożliwić mu to zrobić. Po kliknięciu "tak", gra działa. Jeśli zapora nie zrobisz, będziesz musiał albo otworzyć panel sterowania dla zapory i ręcznie ustawić, aby umożliwić tej konkretnej usługi gier, aby uzyskać dostęp do "sieci, lub będziesz musiał ustawić ją tak, że zapora nie blokuje niezależnie portów gry używa. Czasami, jak w World of Warcraft, w "pozwalają na to gra" wyskakuje okno Za okno gry, więc można mieć do "Alt-Tab", aby wyświetlić okno lub zminimalizować okno gry.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.