![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nie mogę dostać się do Yahoo gry i wierzę, że jest moją zaporę settings.People mieć powiedział mi przytrzymaj klawisz CTRL, a nie to trick.I jestem w stracić na co do.I dały się kilka razy, ale to bugging me.I zostały mając do gier, które na MSN sucks |
|
| |||
| |||
| Kliknij przycisk Start, Panel sterowania, a następnie Security Center wieloletnich kolorowe tarczy. Na dole strony kliknij ikonę ceglany mur, aby wyłączyć zaporę, będzie otwarta na pole, które kontroluje. Będzie powiedzieć Off-nie zaleca. I've włączeniu kopalni wyłączyć się programy, ale potrzeba dobrej wtórnego bezpieczeństwa. |
|
| |||
| |||
| To naprawdę zależy od zapory używasz. Używam Zone Alarm, a gdy czegoś nowego (np. gry) próbuje uzyskać dostęp do "sieci, to wyskakuje okienko z prośbą, jeśli chcę, aby umożliwić mu to zrobić. Po kliknięciu "tak", gra działa. Jeśli zapora nie zrobisz, będziesz musiał albo otworzyć panel sterowania dla zapory i ręcznie ustawić, aby umożliwić tej konkretnej usługi gier, aby uzyskać dostęp do "sieci, lub będziesz musiał ustawić ją tak, że zapora nie blokuje niezależnie portów gry używa. Czasami, jak w World of Warcraft, w "pozwalają na to gra" wyskakuje okno Za okno gry, więc można mieć do "Alt-Tab", aby wyświetlić okno lub zminimalizować okno gry. |