menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Ako zmeniť nastavenia brány firewall?

Reply

Thread Tools
Old 1. apríla 2007, 01:31
Nový člen skupiny

Default Ako zmeniť nastavenia brány firewall?

Nemôžem sa dostať do hry, yahoo a verím, že je môj firewall settings.People majú povedala mi držať kláves CTRL a že neudělal pre trick.I som na to, čo stráca na do.I dali pár krát, ale je odpočúvanie me.I boli museli hrať hry na msn ktorý vysává
Old 1. apríla 2007, 01:43
Nový člen skupiny

Kliknite na tlačidlo Štart, Ovládací panel, potom Centrum zabezpečenia-multikombinovaných farebný štít. V dolnej časti stránky kliknite na tehlovej stene ikonu vypnúť firewall, bude otvorená do poľa, ktoré kontroluje. Bude říkat off-neodporúča. Som sa obrátil môj vypnutie získať programy, ale je potreba dobrej stredoškolské bezpečnosti.
Old 1. apríla 2007, 01:45
Nový člen skupiny

Je to naozaj závisí na tom, aké firewallu, ktorý používate. Používám Zone Alarm, a kedykoľvek sa niečo nové (napr. hry) sa pokúša získať prístup k 'čisté, to sa objaví dialógové okno, a pýtal sa, či chcem, aby to tak urobiť. Akonáhle som kliknite na tlačidlo "áno", hra funguje. Ak váš firewall nemá robiť, budete musieť buď otvorte ovládací panel pre váš firewall a manuálne nastaviť tak, aby príslušnej herné službu pre prístup k 'čistá, alebo budete musieť nastaviť tak, aby firewall neblokuje bez ohľadu na porty hru používa. Niekedy, ako s World of Warcraft, je "umožniť túto hru" okne objaví pozadu hry okná, takže môžete mať na "ALT-TAB" vidieť okno, alebo minimalizovať hru okna.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
IE 7 sa nemôže pripojiť k internetu, pretože v nastavení firewallu V.2 walksalone Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 14. júna 2009 13:35
Nastavenia displeja zmení po re-boot P5200 Všeobecné Software Chat 7 28. október 2008 19:57
Nemožno zmeniť nastavenia rozlíšenia HistoryGirl Operačné systémy Windows 8 2. januára 2008 10:09
Najlepšie firewall, pls pomozte Hromobijca Virus, spyware a bezpečnosť 3 24. novembra 2007 09:20
Potrebujem bránu firewall ... Snake Všeobecné Software Chat 10 13. mája 2007 09:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.