![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nemôžem sa dostať do hry, yahoo a verím, že je môj firewall settings.People majú povedala mi držať kláves CTRL a že neudělal pre trick.I som na to, čo stráca na do.I dali pár krát, ale je odpočúvanie me.I boli museli hrať hry na msn ktorý vysává |
|
| |||
| |||
| Kliknite na tlačidlo Štart, Ovládací panel, potom Centrum zabezpečenia-multikombinovaných farebný štít. V dolnej časti stránky kliknite na tehlovej stene ikonu vypnúť firewall, bude otvorená do poľa, ktoré kontroluje. Bude říkat off-neodporúča. Som sa obrátil môj vypnutie získať programy, ale je potreba dobrej stredoškolské bezpečnosti. |
|
| |||
| |||
| Je to naozaj závisí na tom, aké firewallu, ktorý používate. Používám Zone Alarm, a kedykoľvek sa niečo nové (napr. hry) sa pokúša získať prístup k 'čisté, to sa objaví dialógové okno, a pýtal sa, či chcem, aby to tak urobiť. Akonáhle som kliknite na tlačidlo "áno", hra funguje. Ak váš firewall nemá robiť, budete musieť buď otvorte ovládací panel pre váš firewall a manuálne nastaviť tak, aby príslušnej herné službu pre prístup k 'čistá, alebo budete musieť nastaviť tak, aby firewall neblokuje bez ohľadu na porty hru používa. Niekedy, ako s World of Warcraft, je "umožniť túto hru" okne objaví pozadu hry okná, takže môžete mať na "ALT-TAB" vidieť okno, alebo minimalizovať hru okna. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE 7 sa nemôže pripojiť k internetu, pretože v nastavení firewallu V.2 | walksalone | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 14. júna 2009 13:35 |
| Nastavenia displeja zmení po re-boot | P5200 | Všeobecné Software Chat | 7 | 28. október 2008 19:57 |
| Nemožno zmeniť nastavenia rozlíšenia | HistoryGirl | Operačné systémy Windows | 8 | 2. januára 2008 10:09 |
| Najlepšie firewall, pls pomozte | Hromobijca | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 24. novembra 2007 09:20 |
| Potrebujem bránu firewall ... | Snake | Všeobecné Software Chat | 10 | 13. mája 2007 09:24 |
| Thread Tools | |
| |