мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Како променити Фиреуалл подешавања?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. април 2007, 01:31
Нови члан групе

Default Како променити Фиреуалл подешавања?

Не могу ући ыахоо игре, а ја верујем да се мој фиреуалл сеттингс.Пеопле су ми рекли да Притисните и држите тастер ЦТРЛ, а да нису у трицк.И сам на то што за изгубити до.И дали се неколико пута, али је буггинг ме.И су власништво играти игре на мсн који је срање
Old 1. април 2007, 01:43
Нови члан групе

Кликните дугме Старт, Цонтрол Панел, затим Центар за безбедносно-мулти цолоред штит. На дну странице кликните на икону цигла зиду за искључивање заштитног зида, он ће се отворити у оквир који контролише га. То ће рећи: Офф-не препоручује. Окренуо сам минско искључено да се програмима, али треба добар секундарна заштита.
Old 1 тра 2007, 01:45
Нови члан групе

То стварно зависи о томе што заштитни зид који користите. Користим Зоне Аларм, и сваки пут кад нешто ново (као игра) покушава да приступи "нет, то попс уп прозор молба ако желим допустити да то ураде. Када кликнете на "Ыес", игра ради. Ако је ваш фиреуалл не чини да је, потребно је да или отворите Цонтрол Панел за ваш заштитни зид и ручно подесити да се дозволи да се одређени гаминг услугу за приступ 'нет, или ћете морати поставити га тако да фиреуалл не блокира штогод лукама игру користи. Понекад, као и са Уорлд оф Уарцрафт је "допустити овој игри" уиндоу попс горе иза игра прозор, тако да ћете можда морати "АЛТ-ТАБ" видети прозор, или минимизирати игру прозору.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ИЕ 7 не могу спојити на интернет због фиреуалл подешавања В.2 уалксалоне Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 14. јуна 2009 13:35
Екран поставки променити након ре-боот П5200 Уопштено Софтуаре Цхат 7 28 октобар 2008 19:57
Није могуће променити подешавања резолуције ХисторыГирл Уиндоус Оператинг Сыстемс 8 2 јануар 2008 10:09
Најбољи Фиреуалл, плс хелп Громовник Вирус, Спыуаре и безбедност 3 24 новембар 2007 09:20
Требам ли титног зида ... Снаке Уопштено Софтуаре Цхат 10 13 мај 2007 09:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц