az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Nasıl Güvenlik Duvarı ayarlarını değiştirmek için?

Reply

Konu Araçları
Old 1 Nisan 2007, 01:31
Yeni Üye Grubu

Yahoo oyunları ve i can't get benim güvenlik duvarı settings.People için Ctrl tuşunu basılı tutun bana inanan ve bu trick.I didn't do ne birkaç kadar verdik do.I için kaybetmek am kere ama bugging me.I MSN üzerinde kötü oynamak zorunda edilmiştir
Old 1 Nisan 2007, 01:43
Yeni Üye Grubu

Başlat düğmesini tıklatın, Denetim Masası, ardından Güvenlik Merkezi-Çok kalkanı renkli. Sayfa tıklayın tuğla duvar simgesinin altında, bir kutusu açılacaktır firewall kapatmak için kontroller bu. Bu Kapalı ki-önerilmez. Programları için mayın kapalı ettik, ancak iyi bir orta güvenlik gerekir.
Old 1 Nisan 2007, 01:45
Yeni Üye Grubu

Bu gerçekten üzerinde kullanıyorsanız, güvenlik duvarı bağlıdır. Ben Zone Alarm, ve ne zaman yeni bir oyun () gibi 'ağ erişim çalışır kullanmak, bir pencere Eğer bunu yapmak için izin vermek istediğiniz sorulacak çıkar. Bir kez tıklayınca "evet", oyun çalışıyor. Eğer bir güvenlik duvarı, ya güvenlik duvarı ve kontrol paneli açmak için manuel olarak bir 'ağ erişim veya bu şekilde güvenlik duvarı engellemek demek değilse ayarlamak gerekir o oyun hizmeti sağlamak için ayarlanmış olacak yapmak değil oyun kullanıyor ne portlar. Bazen, World of Warcraft gibi, "Bu oyun" penceresi izin kadar oyun penceresinin arkasında, bu nedenle, pencere ya da oyun penceresinin en aza indirmek için "Alt-Tab" gerekebilir çıkar.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından