менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Як змінити налаштування брандмауера?

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 квітня 2007, 01:31
Нові члени групи

Default Як змінити налаштування брандмауера?

Я не можу увійти в Yahoo Games, і я вважаю, що це мій брандмауер settings.People мені сказали, щоб утримувати клавішу CTRL, і що не робити trick.I ч. втратити за що do.I відмовилися від декількох рази, але це підслуховування me.I було того, щоб грати в ігри на MSN який смокче
Old 1 квітня 2007, 01:43
Нові члени групи

Натисніть кнопку "Пуск, Панель керування, потім безпеки Центр-Multi кольоровим екраном. У нижній частині сторінки натисніть на значок цегляні стіни, щоб відключити брандмауер, воно відкриє вікно, яке контролює її. Він буде говорити Off-не рекомендується. Я повернув моє надягати програми, але вам необхідно гарне середнє безпеки.
Old 1 квітня 2007, 01:45
Нові члени групи

Це дійсно залежить від того, брандмауер Ви використовуєте. Я використовую Zone Alarm, а коли щось нове (наприклад, ігри) намагається отримати доступ до чистої, це спливаюче вікно з запитом, якщо я хочу, щоб дозволити йому зробити це. Коли я натискаю "так", гра працює. Якщо ваш брандмауер не зробити, вам доведеться або відкрити панель керування для Вашого брандмауера та встановити його вручну, щоб дозволити цієї конкретної послуги ігор для доступу до "чистим, або вам доведеться встановити його так, що брандмауер не блокує всі порти ваша гра використовує. Іноді, як в World Of Warcraft, "Дозволити цю гру" вікно з'являється позаду вікна гри, так що вам доведеться "Alt-Tab", щоб побачити вікно, або мінімізації вікна гри.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
IE 7 не може підключитися до Інтернету через налаштування брандмауера V.2 walksalone Веб-браузери & FTP-клієнти 0 14 червня 2009 13:35
Установки змін після перезавантаження P5200 General Software чат 7 28 жовтня 2008 19:57
Неможливо змінити настройки дозволу HistoryGirl Операційні системи Windows 8 2 січня 2008 10:09
Найкращий брандмауер, PLS допомогу Громовержець Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 24 листопада 2007 09:20
Чи потрібно брандмауер ... Змії General Software чат 10 13 травня 2007 09:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.