![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ще Север 07 тичам без никакви проблеми на Vista Ultimate 64-битов? Знам, че Vista има и някои сериозни проблеми на сигурността. Просто се чудех ... Мерси за гледане. |
|
| |||
| |||
| Vista няма никакво конкретно проблемите на сигурността. Имам Vista Ultimate x86 и само да се проследяване на "бисквитките", и аз съм с помощта на вградена защитна стена. Вие искате да сте много по-добре, без Север, дори ако те не направят 64 битова версия (което ще се нуждаете за 64 битова операционна система) Тези са добри програми, както и всички свободни: Анти вирус: AVG или Avast - Използвайте само един Анти-шпионски: Spybot S & D и Ad-Aware - Използвайте и двете Защитна стена: Kerio, Comodo или ZoneAlarm - Използвайте само един Съществуват множество версия на Zone Alarm, един от които е свободна, защитна стена, само версия. Все пак може или не може да бъде 64 битови версии на всеки от тях, аз не съм сигурен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista? Въпросите на сигурността?
| |||
| |||
| Знам, че хората казват, че Vista изглежда е малко прекалено защитно. Не сте сигурни дали това е вярно. Благодаря за помощта ви. |
|
| |||
| |||
| и този е лошо нещо? |
|
| |||
| |||
| Както казах Не знам със сигурност. Но благодаря за помощта. |
|
| |||
| |||
| Хората казват много боклук за Vista и Microsoft като цяло, най-вече, защото мисля, това е супер. Не вярвам, че Hype. |
|
| |||
| |||
| Както казах, не съм имал проблеми с реална сигурност Vista. Север е ужасно задържането се инфекции, а след това, след като той е нека ги, той или не ги намерите, или дори в случай че същият не може да се отървем от тях. |
|
| |||
| |||
| Договорени, бих се начин, по-свързани с движение Север, отколкото Vista. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Не бих го пипай "Север с баржа полюс. Почит Хауърд. |