![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Norton 07 bude běžet bez problémů na Vista Ultimate 64-bit? Vím, že Vista má některé závažné bezpečnostní problémy. Jen přemýšlím ... Díky za prohlížení. |
|
| |||
| |||
| Vista nemá žádné zvláštní bezpečnostní otázky. Mám Vista Ultimate x86 a jen někdy sledovací cookies, a jsem pomocí vestavěných firewall. To byste se mnohem lépe bez Norton, i když si udělat 64 bit verze (které budete potřebovat na 64 bit OS) Tyto programy jsou dobré a všechny zdarma: Anti virus: AVG nebo Avast - Použití pouze jednoho Anti-Spyware: Spybot S & D a Ad-aware - Použití obou Firewall: Kerio, Comodo nebo ZoneAlarm - Použití pouze jednoho Existuje několik verzí Zone Alarm, z nichž jeden je volný, firewall verze. Nicméně se může nebo nemusí být 64 bit verze každého z nich si nejsem jistá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista? Bezpečnostní otázky?
| |||
| |||
| Vím, že lidé říkají, že Vista se zdá být trochu příliš ochranný. Nejste si jisti, pokud je to pravda. Děkujeme za vaši pomoc. |
|
| |||
| |||
| a to je něco špatného? |
|
| |||
| |||
| Jak jsem řekl I dont vím jistě. Ale díky za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Lidé říkají spoustu nesmyslů o Vista a Microsoft obecně, hlavně proto, že si myslí, že je to v pohodě. Nevěří, že humbuk. |
|
| |||
| |||
| Jak jsem řekl, jsem nikdy neměl žádný reálný bezpečnostní problémy s Vista. Norton je hrozný udržet mimo infekcí, pak jakmile jim na to ani nenajde, nebo iv případě, že se nemůže zbavit se jich. |
|
| |||
| |||
| Dohodnuto, já bych se způsobem více zabývá systémem Norton než Vista. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Já bych `t dotek Norton s člun pól. Jde Howard. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows 7 a BT Broadband Internet Security Suite Kompatibilita | Mike0001 | Operační systémy Windows | 2 | 23.října 2009 02:47 |
| Je něco špatného na Panda Internet Security | hopthwoks | Virus, spyware a bezpečnost | 58 | 10. dubna 2009 19:46 |
| Dell XPS Vista potíže: Nebude Start: Bezpečnost: Prosím pomozte !!!!! | Mike0001 | Obecné Software Chat | 2 | 11. března 2009 11:59 |
| Internet Security Suite poradenství | lurcherlad | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 18 únor 2009 01:55 |
| Norton 360 - Vista Home Premium - bezdrátové Problem | prawleprovi | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 6. května 2008 09:48 |
| Thread Nástroje | |
| |