![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Θα το Norton 07 τρέχει χωρίς προβλήματα σε Vista Ultimate 64-bit; Ξέρω Vista έχει κάποια σοβαρά ζητήματα ασφάλειας. Απλά αναρωτιόμαστε ... Ευχαριστούμε για την προβολή. |
|
| |||
| |||
| Vista δεν έχουν καμία ιδιαίτερη θέματα ασφαλείας. Έχω Vista Ultimate x86 και μόνο ποτέ εντοπισμού των cookies, και είμαι χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο στο τείχος. Μπορείτε να είχε πολύ καλύτερη κατάσταση ΧΩΡΙΣ Norton, ακόμη και αν κάνουμε μια έκδοση 64 bit (που θα χρειαστεί για ένα λειτουργικό σύστημα 64 bit) Αυτά τα προγράμματα είναι καλά, και όλα τα ελεύθερα: Καταπολέμηση του ιού: AVG ή Avast - Χρήση μόνο ενός Anti-spyware: Spybot S & D και Ad-Aware - Χρήση δύο Firewall: Kerio, Comodo ή ZoneAlarm - Χρήση μόνο ενός Υπάρχουν πολλαπλές έκδοση του Zone Alarm, από τα οποία το ένα είναι η ελεύθερη, μόνο τείχος έκδοση. Ωστόσο, μπορεί ή δεν μπορεί να είναι 64 bit του κάθε ένα από αυτά, δεν είμαι σίγουρος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista; Τα θέματα ασφάλειας;
| |||
| |||
| Γνωρίζω ότι λένε ότι Vista φαίνεται να είναι λίγο υπερβολικά προστατευτικά. Δεν είστε σίγουροι αν αυτό είναι αλήθεια. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. |
|
| |||
| |||
| thats και κακό; |
|
| |||
| |||
| Όπως είπα Ι dont ξέρτε για σίγουρος. Αλλά ευχαριστίες για τη βοήθεια. |
|
| |||
| |||
| Ο κόσμος λέει πολλές ανοησίες σχετικά με τα Microsoft Vista και σε γενικές γραμμές, κυρίως επειδή πιστεύουν ότι είναι cool. Μην πιστεύετε τη δημοσιότητα. |
|
| |||
| |||
| Όπως είπα, έχω ποτέ δεν είχε καμία πραγματική ασφάλεια προβλήματα με Vista. Το Norton είναι τρομερό να εκτίθενται σε μολύνσεις, στη συνέχεια, όταν θα έχει αφήσει τους, ότι είτε δεν τα βρούμε, ή ακόμα και αν αυτό δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτά. |
|
| |||
| |||
| Σύμφωνοι, θα ήθελα να είναι περισσότερο με τον τρόπο λειτουργίας Norton από Vista. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
I `θα αγγίζεις Norton με φορτηγίδα πόλο. Regards Howard. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows 7 και BT Broadband Internet Security Suite Συμβατότητα | Mike0001 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 23 Οκτωβρίου του 2009 02:47 |
| Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με Panda Internet Security | hopthwoks | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 58 | 10 Απρ 2009 19:46 |
| Dell XPS Vista δεινοπαθεί: δεν μπορεί να ξεκινήσει: Ασφάλεια: PLEASE HELP !!!!! | Mike0001 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 11 Μαρ 2009 11:59 |
| Internet Security Suite συμβουλές | lurcherlad | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 18 Φεβ 2009 01:55 |
| Norton 360 - Vista Home Premium - Wireless Πρόβλημα | prawleprovi | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 6η Μαΐου 2008 09:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |