![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| 07 Norton će pokrenuti bez ikakvih problema na Vista Ultimate 64-bit? Znam Vista ima neke ozbiljne sigurnosne probleme. Jednostavno pitate ... Hvala za gledanje. |
|
| |||
| |||
| Vista ne imati bilo koji određeni sigurnosna pitanja. Imam Vista Ultimate x86 i samo ikada dobiti tracking cookies, i Im 'koristeći izgrađen vatrozid. You'd biti puno bolje bez Norton, čak i ako oni to čine 64 bitna verzija (koja će vam trebati za 64 bitni OS) Ovi programi su dobri, i sve besplatno: Anti-virus: AVG ili Avast - Koristiti samo jedan Anti-spyware: Spybot S & D i Ad-Aware - Koristiti oba Firewall: Kerio, COMODO ili ZoneAlarm - Koristiti samo jedan Ima više verzija Zone Alarm, jedan od kojih je besplatno, samo firewall verziju. Međutim ima svibanj ili svibanj ne biti 64 bitne verzije svakog od njih, nisam siguran. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista? Sigurnosna pitanja?
| |||
| |||
| Znam ljudi kažu da Vista izgleda kao da se malo previše zaštitne. Niste sigurni, ako je to istina. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| i taj loše? |
|
| |||
| |||
| Kao što sam rekao ja dont znati za sigurno. Ali, hvala za sve vaše pomoći. |
|
| |||
| |||
| Ljudi kažu puno smeća oko Vidik i Microsoft u cjelini, uglavnom jer misle da je cool. Ne vjerujem u hype. |
|
| |||
| |||
| Kao što kažem, nikad nisam imala bilo kakve probleme sa sigurnosti Vista. Norton je strašna na čuvanje vanjska infekcija, onda kada je neka ih, to ni ne naći ih, ili čak i ako se ne može eliminirati ih. |
|
| |||
| |||
| Dogovoreno, ja bih se više puta bavi prikazivanjem Norton od Vidik. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ne bih `t touch Norton s dereglija stub. Regards Howard. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows 7 i BT Širokopojasni Internet Security Suite Kompatibilnost | Mike0001 | Windows Operating Systems | 2 | 23 listopad 2009 02:47 |
| Postoji nešto u redu sa Panda Internet Security | hopthwoks | Virus, Spyware i sigurnost | 58 | 10. travanj 2009 19:46 |
| Dell XPS Vista Woes: neće početi: Sigurnost: Please help !!!!! | Mike0001 | Općenito Software Chat | 2 | 11. ožujak 2009 11:59 |
| Internet Security Suite savjet | lurcherlad | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 18. veljača 2009 01:55 |
| Norton 360 - Vista Home Premium - Bežična Problem | prawleprovi | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 6. svibanj 2008 09:48 |
| Thread Tools | |
| |