![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Will Norton 07 gond nélkül fut a Vista Ultimate 64-bit? Tudom Vista néhány komoly biztonsági kérdéseket. Csak gondoltam ... Thanks for viewing.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vista nem rendelkezik, különösen a biztonsági kérdésekkel. Én Vista Ultimate x86 és mindig csak tracking cookie-t kap, és én vagyok a beépített tűzfalat.
Te is sokkal jobban ki anélkül, Norton, még akkor is, ha ezt teszi a 64 bites verzió (ami lesz szükség a 64 bites OS) Ezek jó programok, és minden szabad: Anti-vírus: AVG vagy Avast - Csak egy Anti-Spyware: Spybot S & D és Ad-Aware - Használja a Tűzfal: Kerio, Comodo vagy ZoneAlarm - Csak egy Van több változata Zone Alarm, amelyek közül az egyik a szabad, tűzfal csak változat. Azonban lehet, hogy nem 64 bites változatai minden ilyen, nem vagyok benne biztos. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vista? Biztonsági kérdések?
|
|||
|
|||
|
Tudom, hogy az emberek azt mondják, hogy Vista úgy tűnik, hogy egy kicsit túl véd. Nem biztos benne, ha ez igaz. Köszönöm a segítséget.
|
|
|
|||
|
|||
|
és amit egy rossz dolog?
|
|
|
|||
|
|||
|
Mint mondtam I dont know biztosan. De kösz a segítséget.
|
|
|
|||
|
|||
|
Azt mondják, hogy sok szemét körülbelül Vista és a Microsoft általában, főleg azért, mert hiszem, hogy gond.
Nem hisznek a hype. |
|
|
|||
|
|||
|
Mint mondtam, én soha nem volt igazi biztonsági problémák a Vista.
Norton van arra, hogy szörnyű a fertőzések, majd miután hagyjuk őket, akkor vagy nem találja őket, vagy ha azt nem lehet megszabadulni tőlük. |
|
|
|||
|
|||
|
Egyetértek, én lennék inkább az, hogy úgy fut, mint a Norton Vista.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Milyen `t touch Norton egy uszály pole. Regards Howard. |