![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| האם את Norton 07 לרוץ ללא בעיות על Vista Ultimate 64-bit? אני יודע Vista יש כמה בעיות אבטחה חמורה. רק תוהה ... תודה צופה. |
|
| |||
| |||
| Vista אין שום בעיות אבטחה מסוים. יש לי Vista Ultimate x86 ורק מעקב מתמיד לקבל קבצי Cookie, ואני משתמש ב-firewall המובנה. אתה רוצה להיות הרבה יותר טוב ממני ללא Norton, גם אם הם עושים לעשות את גירסת 64 סיביות (אשר תצטרך עבור מערכת ההפעלה, 64 ביט) תוכניות אלו הם טובים, וכל חופשי: אנטי וירוס: ממוצע או Avast - להשתמש רק אחת נגד תוכנות ריגול: Spybot S & D ו מודעות מודע - להשתמש הן חומת האש: Kerio, Comodo או ZoneAlarm - להשתמש רק אחת יש מספר הגרסה של Zone Alarm, אחד מהם הוא ללא תשלום, חומת האש רק בגרסה. עם זאת עשוי או עלול לא להיות גירסאות 64 סיביות של כל אחד מהם, אני לא בטוח. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista? בעיות אבטחה?
| |||
| |||
| אני יודע שאנשים אומרים כי Vista נראית קצת יותר מדי הגנה. לא בטוח אם זה נכון. תודה על העזרה. |
|
| |||
| |||
| ו thats דבר רע? |
|
| |||
| |||
| כמו שאמרתי, אני יודע בוודאות dont. אבל תודה על כל העזרה שלך. |
|
| |||
| |||
| אנשים אומרים הרבה שטויות לגבי Vista ו-Microsoft בדרך כלל, בעיקר משום שהם חושבים שזה מגניב. האם לא מאמין hype. |
|
| |||
| |||
| כמו שאמרתי, אני כבר לא היו כל בעיות האבטחה של ממש עם Vista. Norton היא נורא להשאיר את זיהומים בבית, ואז פעם אחת נתנו לה אותם, זה גם לא למצוא אותם, או אפילו אם היא עושה את זה לא יכול להיפטר מהם. |
|
| |||
| |||
| מוסכם, אני מעוניינת להיות דרך יותר מודאג מאשר עם מפעיל את Norton Vista. |
|
| |||
| |||
| אני מסכים לחלוטין חבר. `לא הייתי בקשר עם Norton להתפרץ מוט. בברכה הווארד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חלונות 7 ו BT broadband Internet Security Suite תאימות | Mike0001 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 23 אוקטובר 2009 02:47 |
| האם יש משהו לא בסדר עם Panda Internet Security | hopthwoks | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 58 | -10 לאפריל 2009 19:46 |
| DELL XPS Vista Woes: לא התחלה: אבטחה: Please Help !!!!! | Mike0001 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 11th מרץ 2009 11:59 |
| Internet Security Suite עצה | lurcherlad | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | 18 פבר 2009 01:55 |
| Norton 360 - Vista Home Premium - Wireless Problem | prawleprovi | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 6 מאי 2008 09:48 |
| שרשרת כלים | |
| |