![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar Norton 07 paleisti be jokių problemų Vista Ultimate 64-bit? Žinau Vista rimtų saugumo problemų. Tiesiog įdomu ... Thanks for viewing. |
|
| |||
| |||
| Vista neturi jokių ypatingų saugumo klausimais. Turiu Vista Ultimate x86 ir tik kada nors sekimo slapukai ir I'm using pastatyti užkardą. You'd būti daug geriau be Norton, net jei jie būtų 64 bitų versija (kuri jums reikės 64 bitų OS) Tai geros programos, ir visi nemokamai: Anti Virus: AVG arba Avast - Naudoti tik vieną Anti-spyware: Spybot-S & D ir Ad-Aware - Naudoti ir Ugniasienė: Kerio, Comodo arba ZoneAlarm - Naudoti tik vieną Yra keli versija Zone Alarm ", viena iš kurių yra nemokama ugniasienė tik versija. Tačiau gali arba negali būti 64 bitų versijos kiekvienai iš šių nesu tikras. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista? Saugumo klausimai?
| |||
| |||
| Žinau, žmonės sako, kad Vista, atrodo, yra šiek tiek per apsaugos. Nesate tikras, ar tai tiesa. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| ir Thats blogai? |
|
| |||
| |||
| Kaip sakiau i dont know for sure. Bet ačiū už jūsų pagalbą. |
|
| |||
| |||
| Žmonės sako, šiukšlių apie Vista ir Microsoft aikštelė apskritai, iš esmės, nes jie think it's cool. Don't Believe the Hype. |
|
| |||
| |||
| Kaip aš sakau, aš niekada jokių realių saugumo problemos su Vista. Norton yra baisi ne palaikymo iš infekcijos, tada, kai ji leidžia jiems, tai arba nėra juos rasti, arba net jei jis negali atsikratyti jų. |
|
| |||
| |||
| Sutinku, būčiau taip labiau susiję su Norton veikia kaip Vista. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš nebūtu `t Touch Norton su barža ašigalio. Dėl Howard. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows 7 ir BT Broadband Internet Security Suite Suderinamumas | Mike0001 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 23 spalis 2009 02:47 |
| Ar yra kažkas negerai su Panda Internet Security | hopthwoks | Virus, Spyware & Security | 58 | Balandis 10, 2009 19:46 |
| Dell XPS Vista bėdas: nepradės: Saugumas: PLEASE HELP !!!!! | Mike0001 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Kovas 11, 2009 11:59 |
| Internet Security Suite konsultacijos | lurcherlad | Virus, Spyware & Security | 5 | 18 vasaris 2009 01:55 |
| Norton 360 - Vista Home Premium "- Wireless problema | prawleprovi | Virus, Spyware & Security | 2 | 6 gegužė 2008 09:48 |
| Temos įrankiai | |
| |