![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vai Norton 07 darbināt bez jebkādiem 64 Vista Ultimate problēmas-bit? Es zinu, Vista ir dažas nopietnas drošības problēmas. Tikai jautājums ... Thanks apskatei. |
|
| |||
| |||
| Vista nav nekādu īpašu drošības jautājumos. Man ir Vista Ultimate x86 un tikai jebkad uzskaites sīkdatnes, un es esmu, izmantojot celta ugunsmūris. Jūs vēlaties būt daudz labāk bez Norton, pat ja tie paši veikt 64 bitu versija (kas Jums būs nepieciešams 64 bit OS) Tās ir labas programmas, un viss ir bez maksas: Anti vīruss: AVG vai Avast - Izmantot tikai ONE Anti-spyware: Spybot S & D un Ad-aware - Izmantot abus Ugunsmūris: Kerio, Comodo vai ZoneAlarm - Izmantot tikai ONE Ir vairākas versijas par Zone Alarm, no kuriem viens ir bezmaksas, ugunsmūris tikai versija. Tomēr var būt vai nebūt 64 bitu versijas uz katru no šiem es neesmu pārliecināts. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista? Drošības jautājumi?
| |||
| |||
| Es zinu, cilvēki saka, ka Vista, šķiet, ir pārāk aizsargājošu. Nav pārliecināts, vai tā ir taisnība. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| un thats slikta lieta? |
|
| |||
| |||
| Tāpat kā es teicu dont know for sure. Bet paldies visiem jūsu palīdzību. |
|
| |||
| |||
| Cilvēki saka par atkritumu par Windows Vista un Microsoft daudz vispār, galvenokārt tāpēc, ka viņi domā, tas ir cool. Netic hype. |
|
| |||
| |||
| Tāpat kā es saku, man nekad nav bijis nekādu reālu drošības problēmas ar Vista. Norton ir briesmīgs paturētu no infekcijas, pēc tam, kad tā ir oficiāli paziņojusi tos, tas vai nu nav tos atrast, vai pat, ja tas tā nevar atbrīvoties no tiem. |
|
| |||
| |||
| Vienojās, es gribētu būt tā vairāk attiecas uz ekspluatācijas Norton nekā Vista. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es wouldn `t touch Norton ar barge pole. Regards Howard. |
![]() |
|
| Bookmarks |