![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy Norton 07 działa bez żadnych problemów na Vista Ultimate 64-bit? Wiem Vista ma kilka poważnych problemów dotyczących bezpieczeństwa. Just wondering ... Dzięki za oglądanie. |
|
| |||
| |||
| Vista nie ma żadnych szczególnych problemów dotyczących bezpieczeństwa. Mam Vista Ultimate x86 i tylko dostać śledzenia plików cookie, a ja jestem przy użyciu wbudowanej w zaporze. Możesz być o wiele lepiej bez Norton, nawet jeśli dokonują 64-bitowej wersji (które będzie trzeba na 64-bitowe OS) Te programy są dobre, a wszystko za darmo: Anty wirus: AVG lub Avast - Użyć tylko jednego Anti-spyware: Spybot S & D i Ad-aware - Wykorzystanie zarówno Firewall: Kerio, Comodo lub ZoneAlarm - Użyć tylko jednego Istnieje wiele wersji Zone Alarm, z których jeden jest bezpłatny, zapory tylko wersja. Jednak nie może lub nie może być 64-bitowe wersje każdego z nich, nie jestem pewien. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista? Kwestie bezpieczeństwa?
| |||
| |||
| Wiem, ludzie mówią, że Vista wydaje się być zbyt ochronne. Nie masz pewności, czy to jest prawda. Dziękujemy za pomoc. |
|
| |||
| |||
| and thats a bad thing? |
|
| |||
| |||
| Like I said I dont know for sure. Ale dzięki za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Mówi się wiele o śmieci Vista i Microsoft w ogóle, głównie dlatego, że uważam to cool. Nie wierz w hype. |
|
| |||
| |||
| Tak jak mówię, nigdy nie miał żadnych realnych problemów bezpieczeństwa z Vista. Norton jest okropne na utrzymywanie się zakażenia, a następnie po niech w to albo nie je znaleźć, nawet jeśli to nie może ich pozbyć. |
|
| |||
| |||
| Agreed, byłbym sposób bardziej zaniepokojony z prowadzeniem Norton niż Vista. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I wouldn `t touch Norton z barkami biegun. Uważa Howard. |