![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Norton 07 va rula fara probleme pe Vista Ultimate 64-bit? Stiu ca Vista a unor grave probleme de securitate. Doar intrebam ... Multumesc pentru vizualizare. |
|
| |||
| |||
| Vista nu are nici un special problemele de securitate. Am Vista Ultimate x86 şi de urmărire a ajunge doar cookie-uri, şi am construit folosind în firewall. Te-ar fi mult mai bine fără Norton, chiar dacă acestea nu face o versiune pe 64 biţi (care va fi nevoie de un sistem de operare pe 64 biţi) Aceste programe sunt bune, şi tot gratuit: Anti-virus: AVG sau Stai! - Să utilizeze doar un singur Anti-spyware: Spybot S & D şi Ad-conştient - Utilizaţi ambele Firewall: Kerio, Comodo sau ZoneAlarm - Să utilizeze doar un singur Există mai multe versiune de Zone Alarm, dintre care unul este libera, firewall numai versiune. Cu toate acestea nu poate fi sau nu pe 64 biţi versiuni de fiecare dintre acestea, nu sunt sigur. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista? Probleme de securitate?
| |||
| |||
| Stiu ca oamenii spun că Vista pare a fi un pic cam prea de protecţie. Nu sunteţi sigur dacă acest lucru este adevărat. Mulţumesc pentru ajutor. |
|
| |||
| |||
| şi thats un lucru rău? |
|
| |||
| |||
| Cum am spus eu dont ştiu sigur. Dar multumesc pentru tot ajutorul. |
|
| |||
| |||
| Oamenii spun o multime de prostii despre Microsoft Vista şi, în general, în principal, pentru că ei cred că e în regulă. Nu cred că hype. |
|
| |||
| |||
| Cum am spus, Nu am mai avut niciodată nici un real probleme de securitate cu Vista. Norton este teribil de la păstrarea în infecţii, apoi după ce a-i lasa sa, acesta fie nu-i găsim, sau, chiar dacă aceasta nu-i asa nu poate scăpa de ei. |
|
| |||
| |||
| De acord, mi-ar fi mult mai preocupaţi de rularea Norton decât Vista. |
|
| |||
| |||
| Citat:
N-as `am atins Norton cu o barjă pol. Regards Howard. |