![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Norton 07 bude bežať bez problémov na Vista Ultimate 64-bit? Viem, že Vista má niektoré vážne bezpečnostné problémy. Jen přemýšlím ... Vďaka za prezeranie. |
|
| |||
| |||
| Vista nemá žiadne špeciálne bezpečnostné otázky. Mám Vista Ultimate x86 a len niekedy sledovacie cookies, a som pomocou vstavaných firewall. To by ste sa oveľa lepšie bez Norton, aj keď si urobiť 64 bit verzia (ktoré budete potrebovať na 64 bit OS) Tieto programy sú dobré a všetky zadarmo: Anti vírus: AVG alebo Avast - Použitie len jedného Anti-Spyware: Spybot S & D a Ad-aware - Použitie oboch Firewall: Kerio, Comodo alebo ZoneAlarm - Použitie len jedného Existuje niekoľko verzií Zone Alarm, z ktorých jeden je voľný, firewall verzie. Napriek tomu sa môže alebo nemusí byť 64 bit verzie každého z nich si nejsem jistá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista? Bezpečnostné otázky?
| |||
| |||
| Viem, že ľudia hovoria, že Vista sa zdá byť trochu príliš ochranný. Nie ste si istí, ak je to pravda. Ďakujeme za vašu pomoc. |
|
| |||
| |||
| a to je niečo zlé? |
|
| |||
| |||
| Ako som povedal I dont vím jistě. Ale vďaka za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Ľudia hovoria spoustu nesmyslů o Vista a Microsoft všeobecne, hlavne preto, že si myslí, že je to v pohode. Neverí, že humbuk. |
|
| |||
| |||
| Ako som povedal, som nikdy nemal žiaden reálny bezpečnostné problémy s Vista. Norton je hrozný udržať mimo infekcií, potom keď sa im na to ani nenajde, alebo iv prípade, že sa nemôže zbaviť sa ich. |
|
| |||
| |||
| Dohodlo, já bych se spôsobom viac zaoberá systémom Norton ako Vista. |
|
| |||
| |||
| Úplne som sa dohodli, kámo. Já bych `t dotyk Norton s čln pól. Ide Howard. |