![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
07 Нортон ће покренути без икаквих проблема на Виста Ултимате 64-бит? Знам Виста има неке озбиљне безбедносне проблеме. Једноставно питате ... Хвала за гледање.
|
|
|
|||
|
|||
|
Виста не имати било који одређени безбедносна питања. Имам Виста Ултимате кс86 и само икада добити трацкинг цоокиес, па Им 'помоћу изграђен заштитни зид.
Ыоу'д бити много боље без Нортон, чак и ако они то чине 64 битна верзија (која ће вам требати за 64 битни ОС) Ови програми су добри, и све бесплатно: Анти-вирус: АВГ или Аваст - Користити само један Анти-спыуаре: Спыбот С & Д и Ад-Ауаре - Користити оба Фиреуалл: Керио, ЦОМОДО или ЗонеАларм - Користити само један Има више верзија Зоне Аларм, један од којих је бесплатно, само фиреуалл верзију. Међутим има мај или мај не буде 64 битне верзије сваког од њих, нисам сигуран. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Виста? Безбедносна питања?
|
|||
|
|||
|
Знам људи кажу да Виста изгледа као да се мало превише заштитне. Нисте сигурни, ако је то истина. Тханкс фор ыоур хелп.
|
|
|
|||
|
|||
|
и тај лоше?
|
|
|
|||
|
|||
|
Као што сам рекао ја донт знати за сигурно. Али, хвала за све ваше помоћи.
|
|
|
|||
|
|||
|
Људи кажу пуно смећа око Видик и Мицрософт у целини, углавном јер мисле да је цоол.
Не верујем у хыпе. |
|
|
|||
|
|||
|
Као што кажем, никад нисам имала било какве проблеме са безбедности Виста.
Нортон је страшна на чување вањска инфекција, онда када је нека их, то ни не наћи их, или чак и ако се не може елиминисати их. |
|
|
|||
|
|||
|
Договорено, ја бих се више пута бави приказивањем Нортон од Видик.
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Не бих `т тоуцх Нортон са дереглија стуб. Регардс Хоуард. |