![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Will kuzey 07 çalıştırmak Vista Ultimate 64-bit herhangi bir sorun olmadan? Ben Vista'da bazı ciddi güvenlik sorunları var biliyorum. Sadece merak ... inceleyen için teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Vista herhangi bir özel güvenlik sorunları yoktur. Ben Vista Ultimate x86 ve sadece hiç çerezleri izleme elde var, ben kullanıyorum güvenlik duvarı bulunur. Bir çok daha iyi kuzey olmadan bile, bir 64 bit sürümü yaparım olurduk (bir 64 bit işletim sistemi için) olan gerekir Bu iyi programlar ve ücretsizdir: Anti virüs: AVG veya Avast - Sadece bir kullanım Anti-Spyware: Spybot S & D ve Ad-Aware - Her ikisinin kullanımı Güvenlik Duvarı: Kerio, Comodo veya ZoneAlarm - Sadece bir kullanım İşte Zone Alarm, bir çok versiyonu olan bu ücretsiz, güvenlik duvarı sadece sürümüdür. Ancak veya bu of 64 bit sürümleri olmayabilir, emin değilim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista? Güvenlik sorunları?
| |||
| |||
| İnsanların bu Vista'nın bir çok koruyucu az gibi görünüyor "dediklerini biliyoruz. Bu doğru değil elbette. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| ve kötü bir şey şu? |
|
| |||
| |||
| Gibi ben kesin bilmiyorduysanız dedi. Ama tüm yardım için teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| İnsanlar genel olarak Vista ve Microsoft ile ilgili bir sürü çöp, çünkü düşünmek hava serin söylüyorlar. Bu yutturmaca inanıyor musunuz. |
|
| |||
| |||
| Gibi diyebilirim, ben Vista ile herhangi bir güvenlik sorunu yoktu ettik. Norton enfeksiyonları dışında tutulması at sonra sonra bunları izin var korkunç, bu da, hatta eğer bu onları bulmak değil bu değil, bunlardan kurtulmanın. |
|
| |||
| |||
| Kabul, ben duyarım şekilde daha Vista'yı daha kuzey çalışan ile ilgili. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben bir mavna sırığı ile dokunma kuzey olsam. Howard Saygılar. |
![]() |
|
| Bookmarks |