![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Буде Нортон 07 виконуються без будь-яких проблем на Vista Ultimate 64-бітної? Я знаю, Vista має ряд серйозних проблем безпеки. Просто цікаво ... Дякую за перегляд. |
|
| |||
| |||
| Vista не має конкретних питань безпеки. У мене Vista Ultimate x86, і тільки коли-небудь отримати відстеження печиво, і я використовую вбудований брандмауер. Ви б бути набагато краще без Нортон, навіть якщо вони роблять 64-бітної версії (яку Вам буде необхідно для 64-бітових ОС) Ці хороші програми, і все безкоштовно: Anti вірус: AVG або Avast - Використовувати тільки один Anti-Spyware: Spybot S & D і Ad-Aware - Використовувати обидва Firewall: Kerio, Comodo або ZoneAlarm - Використовувати тільки один Є різні версії Zone Alarm, одним з яких є вільною, брандмауер тільки версії. Однак можуть бути чи не бути 64-бітових версій кожного з них, я не впевнений. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перспектива? Питання безпеки?
| |||
| |||
| Я знаю, люди кажуть, що Vista, як видається, занадто захисної. Чи не впевнений, чи це правда. Дякуємо за вашу допомогу. |
|
| |||
| |||
| Thats і погано? |
|
| |||
| |||
| Як я вже сказав, що я не знаю точно. Але спасибі за всю вашу допомогу. |
|
| |||
| |||
| Люди кажуть, багато сміття приблизно Vista і Microsoft, в основному, тому що вони думають, що це круто. Чи не вважаю, що галас. |
|
| |||
| |||
| Як я вже сказав, я ніколи не було ніяких реальних проблем у галузі безпеки з Vista. Нортон тримати за це страшенно інфекції, то після його нехай їх, він або не знайти їх, або навіть якщо він не може їх позбутися. |
|
| |||
| |||
| Згоден, я був би шлях більш зацікавленими з проточною Нортон, ніж Vista. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я б `T Нортон контактувати з баржею полюс. Regards Говард. |