![]() |
|
| |||
| |||
| Οι φίλοι μου είναι η γυναίκα του που έχουν διαγνωσθεί laptop. Το μόνο πράγμα που ανησυχεί για κάποια δραστηριότητα MySpace. Υπάρχει τρόπος για να διαγράψετε όλες τις εγγραφές από το MySpace αγκαλιά αρχή .... έχοντας κατά νου ότι θα πρέπει να διαγνωσθεί από τους εμπειρογνώμονες στο εγγύς μέλλον. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια ή προτάσεις κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αν είναι να ερευνηθεί από τους εμπειρογνώμονες, εάν δεν πληρώσουν για να έχουν διαγραφεί πράγματα, δεν θα λειτουργεί.
| |||
| |||
| Καλώς ήλθατε στην CJ. Λήψη και μετονομασία TrendMicro ™ HijackThis. Exe (HJT)
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια με αναβάθμιση υπολογιστή για τον φίλο μου | Egon09 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 11 Ιουν 2009 03:24 |
| Κατασκευάστηκε για ένα φίλο | CodeFreakC | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 29 Ιαν 2009 12:11 |
| Φίλος Gaming / Τεύχος ISP. | LucasCu | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 25 Ιαν 2009 12:33 |
| Φίλος με WMP κόπο | jezza | Multimedia & Codecs | 1 | 23 Δεκ. 2008 03:45 |
| Φίλος που έχουν προβλήματα με το ψήφισμα | thingie2 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 15 Νοε 2008 18:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |