![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Începând cu duminică dimineaţa 9 / 21 am fost obtinerea de pop cu titlu iexplore.exe-Bad imagine, ori de câte ori am deschis ie7 şi pop up cu titlu rundll32.exe-Bad imagine, ori de câte ori mă conectez pe computerul meu. Ambele cutii arăta următoarele .... C: \ Windows \ AppPatch \ AcLayers.DLL fie nu este proiectat pentru a rula pe Windows sau ea conţine o eroare. Încercaţi să instalaţi din nou programul de instalare original, folosind mass-media sau contactaţi administratorul de sistem sau de furnizor de software pentru sprijin. Nu am instalat nimic în ultimele câteva zile. Nu sunt în măsură să restaura la o dată anterioară. Am dezinstalat toate Adobe legate de programe, dezinstalată de actualizare KB950759. Resetare setări implicite pentru IE. IE lucrări fără a add-on-uri. Am efectuat de malware şi de virus scanează, fără ameninţări showing.I instalat Firefox ieri, şi că funcţionează bine. IE lucrări după ce faceţi clic pe OK ... dar mi se pare că devine din ce în ce mai lent computer şi mai lent. Este, până la punctul în care acum am fi pe cant pentru câteva minute, fără a congelare. Sunt ruleze Vista Home Premium cu Service Pack 1 ... vă rog, dacă puteţi ajuta. |
|
| |||
| |||
| Descărca TrendMicro HijackThis.exe (HJT) pe desktop.
|
|
| |||
| |||
| Logfile de Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan salvat de la 2:50:45, pe 9.25.2008 Platforma: Windows Vista SP1 (WINNT 6.00.1905) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000) Boot mode: Normal Rularea procese: C: \ Windows \ system32 \ taskeng.exe C: \ Windows \ system32 \ Dwm.exe C: \ Windows \ Explorer.exe C: \ Program Files \ Windows Defender \ MSASCui.exe C: \ Windows \ RtHDVCpl.exe C: \ HP \ sprijin \ hpsysdrv.exe C: \ Windows \ System32 \ rundll32.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ hpwuSchd2.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgtray.exe C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP Advisor \ HPAdvisor.exe C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmpnscfg.exe C: \ Program Files \ Snapfish Picture motor \ SnapfishMediaDetector.exe C: \ Windows \ System32 \ rundll32.exe C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TY...esario&pf=cndt R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TY...esario&pf=cndt R1 - HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TY...esario&pf=cndt R1 - HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TY...esario&pf=cndt R0 - HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Internet Explorer \ Search, SearchAssistant = R0 - HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Internet Explorer \ Search, CustomizeSearch = R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Int ernet Setări, ProxyOverride = *. local R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar, LinksFolderName = O1 - Hosts::: 1 localhost O2 - BHO: & Yahoo! Bara de instrumente Helper - (02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Instalează \ cpn \ yt.dll O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - (3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgssie.dll O2 - BHO: rău Scripturi Scanner - (55EA1964-F5E4-4D6A-B9B2-125B37655FCB) - C: \ programdata \ Prevx \ pxbho.dll O2 - BHO: NCO 2.0 IE BHO - (602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 2-5 \ coIEPlg.dll O2 - BHO: Symantec Intrusion Prevenirea - (6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C) - C: \ PROGRA ~ 1 \ COMUNĂ ~ 1 \ symant ~ 1 \ IDS \ IPSBHO.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ ssv.dll O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Instalează \ cpn \ yt.dll O3 - Toolbar: Arata Norton Toolbar - (7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA) - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ coShared \ Browser \ 2-5 \ CoIEPlg.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [Windows Defender]% ProgramFiles% \ Windows Defender \ MSASCui.exe-a ascunde O4 - HKLM \ .. \ Run: [RtHDVCpl] RtHDVCpl.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [hpsysdrv] C: \ HP \ sprijin \ hpsysdrv.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvSvc] RUNDLL32.EXE C: \ Windows \ system32 \ nvsvc.dll, nvsvcStart O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C: \ Windows \ system32 \ NvCpl.dll, NvStartup O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C: \ Windows \ system32 \ NvMcTray.dll, NvTaskbarInit O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP stării de sănătate Scheduler] [ProgramFilesFolder] Hewlett-Packard \ HP stării de sănătate \ HPHC_Scheduler.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [HP Software Update] C: \ Program Files \ HP \ HP Software Update \ HPWuSchd2.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [ccApp] "C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG8_TRAY] C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgtray.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [PrevxOne] "C: \ Program Files \ Prevx2 \ PXConsole.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [HPAdvisor] C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP Advisor \ HPAdvisor.exe autorun = AutoRun O4 - HKCU \ .. \ Run: [WMPNSCFG] C: \ Program Files \ Windows Media Player \ WMPNSCFG.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Sidebar]% ProgramFiles% \ Windows Sidebar \ Sidebar.exe / detectMem (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll, ShowWelcomeCenter (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Sidebar]% ProgramFiles% \ Windows Sidebar \ Sidebar.exe / detectMem (User 'NETWORK SERVICE') O4 - Global Startup: Snapfish Media Detector.lnk = C: \ Program Files \ Snapfish Picture motor \ SnapfishMediaDetector.exe O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_01 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra button: Cercetare - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ milionimi ~ 3 \ OFFICE11 \ REFIEBAR.DLL O13 - Gopher Prefix: O18 - Protocol: linkscanner - (F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgpp.dll O20 - AppInit_DLLs: avgrsstx.dll O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple Inc - C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: Automatic LiveUpdate Scheduler - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ AluSchedulerSvc.exe O23 - Service: AVG Free8 Watchdog (avg8wd) - AVG Technologies CZ, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgwdsvc.exe O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec LIC NetConnect serviciu (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: COM-gazdă (comHost) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ VAScanner \ comHost.exe O23 - Service: GameConsoleService - WildTangent, Inc - C: \ Program Files \ HP Games \ meu HP de joc de consolă \ GameConsoleService.exe O23 - Service: HP stării de sănătate Service - Hewlett-Packard - C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP stării de sănătate \ hphc_service.exe O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Etichetarea Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LSSrvc.exe O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ LuComServer_3_4.EXE O23 - Service: LiveUpdate Notice - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: Macromedia Licensing Service - Unknown owner - C: \ Program Files \ Common Files \ Macromedia Shared \ Service \ Macromedia Licensing.exe O23 - Service: PREVXAgent - Prevx - C: \ Program Files \ Prevx2 \ PXAgent.exe O23 - Service: PXVistaSvc - Prevx Ltd. - C: \ Program Files \ Prevx2 \ PXVistaSvc.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Unknown owner - C: \ PROGRA ~ 1 \ COMUNĂ ~ 1 \ symant ~ 1 \ CCPD-LC \ symlcsvc.exe O23 - Service: XAudioService - Conexant Systems, Inc - C: \ Windows \ system32 \ drivers \ xaudio.exe -- Sfârşit de fişier - 8045 bytes |
|
| |||
| |||
| Aceasta nu este o problemă de malware. Ai ajuns tot de la actualizările Windows recent? |
|
| |||
| |||
| Am instalat toate recente actualizări. |
|
| |||
| |||
| Din păcate, nu există o mulţime de informaţii cu privire la această eroare pe care o pot găsi. Merge AICI. Nu vă faceţi griji în legătură cu "Flight Simulator X joc" o parte, dar defilaţi în jos la REZOLUŢIE şi încercaţi să instalaţi acest remediu rapid pentru sistemul dumneavoastră. |
|
| |||
| |||
| persoană care a votat pentru că am încercat ... nu prea .... im îmbunătăţiri deşi nu sunt sigur ce altceva sa fac. toată lumea pare să cred că eu am nevoie pentru a reveni la setările din fabrică şi să reinstalaţi meu OS |
|
| |||
| |||
| Nu este sigur. S-ar putea să încercaţi să postaţi în Sisteme de operare Windows forum. |