μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Iexplorer.exe MATHMA ~ 1.exe RECTBO ~ 1.exe

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Γενάρη 2008, 12:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Iexplorer.exe MATHMA ~ 1.exe RECTBO ~ 1.exe

Γι 'κατεβάσει winzix. yah im dumb ξέρω τώρα. αλλά εγώ θα αφαιρεθεί και έκανε μερικές ιού σαρώσεις. και στη συνέχεια χρησιμοποιούνται AVG McAfee. αλλά έχω 2 iexplorers μου ανοιχτή σε Windows Task Manager. και όταν κλείνω τους ή να κάνουν το τέλος της διαδικασίας δέντρο, MATHA ~ 1.exe ή RECTBO ~ 1.exe ανοίγει μόνο για μια δεύτερη και επαναφέρει την iexplorers. και τότε θα κλείσει. Soo yah i dont ξέρουν τι να κάνουν. αλλά βλέπω πολλά PPL πω να χρησιμοποιήσουν αυτό πειρατεία. Soo heres εισβάλει αυτό μου ημερολόγιο. οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί Soo

Logfile του HijackThis v1.99.1
Scan είναι αποθηκευμένα σε 1:04:01 μμ, στις 1/16/2008
Πλατφόρμα: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16574)

Διαδικασίες λειτουργίας:
C: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ aawservice.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ cisvc.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MSC \ mcmscsvc.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ McAfee \ MNA \ mcnasvc.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ McAfee \ mcproxy \ mcproxy.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcshield.exe
C: \ Program Files \ McAfee \ MPF \ MPFSrv.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ MsPMSPSv.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ πράκτορα \ mcagent.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcsysmon.exe
C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe
C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msnmsgr.exe
C: \ Program Files \ Creative \ MediaSource \ Go \ CTCMSGo.exe
C: \ Program Files \ Windows Media Player \ WMPNSCFG.exe
C: \ Program Files \ OpenOffice.org 2.3 \ program \ soffice.exe
C: \ Program Files \ OpenOffice.org 2.3 \ program \ soffice.BIN
C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe
C: \ WINDOWS \ explorer.exe
C: \ Program Files \ HijackThis \ HijackThis.exe

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.google.ca/
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Bar = http://us.rd.yahoo.com/customize/ie/...ch/search.html
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Int ernet Ρυθμίσεις, ProxyOverride = localhost
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7,0 \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Spybot-S & D IE Προστασία - (53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: scriptproxy - (7DB2D5A0-7241-4E79-B68D-6309F01C5231) - C: \ Program Files \ McAfee \ VirusScan \ scriptsn.dll
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - (AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7) - C: \ Program Files \ Google \ googletoolbar2.dll
O3 - Toolbar: & Google - (2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F) - C: \ Program Files \ Google \ googletoolbar2.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ CPN \ yt.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe"-osboot
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [mcagent_exe] C: \ Program Files \ McAfee.com \ Agent \ mcagent.exe / runkey
O4 - HKLM \ .. \ Run: [KernelFaultCheck]% systemroot% \ system32 \ dumprep 0-k
O4 - HKLM \ .. \ Run: [λυγίσματος λογότυπο ρολόι ταινία] C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ κατακερματισμένη μεγάλη λυγίσματος λογότυπο \ τέσσερις tick.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [trustlive] C: \ DOCUME ~ 1 \ DANIEL ~ 1 \ Παρατ ~ 1 \ RECTLO ~ 1 \ Math Mags.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [msnmsgr] "C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msnmsgr.exe" / φόντο
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Creative MediaSource Go] C: \ Program Files \ Creative \ MediaSource \ Go \ CTCMSGo.exe / SYS
O4 - HKCU \ .. \ Run: [WMPNSCFG] C: \ Program Files \ Windows Media Player \ WMPNSCFG.exe
O4 - Startup: OpenOffice.org 2.3.lnk = C: \ Program Files \ OpenOffice.org 2.3 \ program \ quickstart.exe
O8 - Extra πλαίσιο μενού: & Google Search - res: / / C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbar2.dll/cmsearch.html
O8 - Extra πλαίσιο μενού: παρελθόντων Σύνδεσμοι - res: / / C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbar2.dll/cmbacklinks.html
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Cached Snapshot of Page - res: / / C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbar2.dll/cmcache.html
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Ε & ξαγωγή στο Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 3 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Παρόμοιες σελίδες - res: / / C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbar2.dll/cmsimilar.html
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Μετάφραση στα αγγλικά - res: / / C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbar2.dll/cmtrans.html
O9 - Extra κουμπί: (δεν υπάρχει το όνομα) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra κουμπί: Έρευνα - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 3 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra κουμπί: UltimateBet - (94148DB5-B42D-4915-95DA-2CBB4F7095BF) - C: \ Program Files \ UltimateBet \ UltimateBet.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: UltimateBet - (94148DB5-B42D-4915-95DA-2CBB4F7095BF) - C: \ Program Files \ UltimateBet \ UltimateBet.exe
O9 - Extra κουμπί: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files \ AIM \ aim.exe
O9 - Extra κουμπί: (δεν υπάρχει το όνομα) - (DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Spybot - Search & Destroy Configuration - (DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O9 - Extra κουμπί: Yahoo! Messenger - (E5D12C4E-7B4F-11D3-B5C9-0050045C3C96) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Yahoo! \ MESSEN ~ 1 \ YPager.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Yahoo! Messenger - (E5D12C4E-7B4F-11D3-B5C9-0050045C3C96) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Yahoo! \ MESSEN ~ 1 \ YPager.exe
O9 - Extra κουμπί: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International *
O18 - Protocol: livecall - (828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MSNMES ~ 1 \ MSGRAP ~ 1.DLL
O18 - Protocol: msnim - (828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MSNMES ~ 1 \ MSGRAP ~ 1.DLL
O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ WgaLogon.dll
O21 - SSODL: WPDShServiceObj - (AAA288BA-9A4C-45B0-95D7-94D524869DB5) - C: \ WINDOWS \ system32 \ WPDShServiceObj.dll
O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - C: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ aawservice.exe
O23 - Service: Adobe LM Service - Unknown owner - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe Systems Shared \ Service \ Adobelmsvc.exe
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C: \ WINDOWS \ system32 \ ati2sgag.exe (αρχείο που λείπει)
O23 - Service: iPod Service - Apple συν - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
O23 - Service: McAfee Services (mcmscsvc) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MSC \ mcmscsvc.exe
O23 - Service: McAfee Network Agent (McNASvc) - McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ McAfee \ MNA \ mcnasvc.exe
O23 - Service: McAfee Scanner (McODS) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcods.exe
O23 - Service: McAfee Proxy Service (McProxy) - McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ McAfee \ mcproxy \ mcproxy.exe
O23 - Service: McAfee Scanner σε πραγματικό χρόνο (McShield) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcshield.exe
O23 - Service: McAfee SystemGuards (McSysmon) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcsysmon.exe
O23 - Service: McAfee Personal Firewall Service (MpfService) - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ McAfee \ MPF \ MPFSrv.exe
Old 16 Γενάρη 2008, 13:02
Συντονιστής Ομάδας

Καλώς ήλθατε στο TCF.

Ας δούμε αν μπορούμε να θεραπεύσει αυτό.

Παρακαλούμε κατεβάστε OTMoveIt2 από OldTimer OTMoveIt2.exe και να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Μην χρησιμοποιείτε ακόμα.

---------------

Open HijackThis και επιλέξτε Να σαρώσετε μόνο ένα σύστημα τότε ένα σημάδι ελέγχου δίπλα σε:

O4 - HKLM \ .. \ Run: [λυγίσματος λογότυπο ρολόι ταινία] C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ κατακερματισμένη μεγάλη λυγίσματος λογότυπο \ τέσσερις tick.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [trustlive] C: \ DOCUME ~ 1 \ DANIEL ~ 1 \ Παρατ ~ 1 \ RECTLO ~ 1 \ Math Mags.exe

Κλείστε όλα τα παράθυρα εκτός από το HijackThis και κάντε κλικ Fix ελέγχονται

Έξοδος Hijackthis.

---------------

Κάντε διπλό κλικ OTMoveIt2.exe για την έναρξη του.

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα σημάδι ελέγχου δίπλα στην Unregister dll ocx και της
  • Αντιγράψτε το αρχείο δύο μονοπάτια κάτω στο πρόχειρο υπογραμμίζοντας ALL από αυτούς.
  • Στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε αντιγραφή.
C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ κατακερματισμένη μεγάλη λυγίσματος λογότυπο \ τέσσερις tick.exe
C: \ DOCUME ~ 1 \ DANIEL ~ 1 \ Παρατ ~ 1 \ RECTLO ~ 1 \ Math Mags.exe
  • Επιστροφή στη OTMoveIt, κάντε δεξί κλικ στο Επικόλληση Κατάλογος αρχείων / φακέλων που πρόκειται να μετακινηθούν παράθυρο και επιλέξτε Επικόλληση.
  • Κάντε κλικ στο κόκκινο MoveIt! κουμπί.
  • Ο κατάλογος θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία και τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται στο δεξιό τμήμα του παραθύρου.
  • Αντιγράψτε τα πάντα για τα αποτελέσματα παράθυρο στο πρόχειρο υπογραμμίζοντας ALL από αυτούς.
  • Στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε αντιγραφή και επικόλληση για την επόμενη σας απάντηση.
  • Όταν τελειώσετε κάντε κλικ Έξοδος για να βγείτε από το πρόγραμμα.
  • Παρακαλείσθε να προσθέσετε το ημερολόγιο σας στην επόμενη απάντηση.
  • Εάν ένα αρχείο ή το φάκελο δεν μπορεί να μετακινηθεί αμέσως, μπορεί να σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετακίνησης. Εάν σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή, επιλέξτε Ναι.
  • Αν μια επανεκκίνηση ήταν αναγκαία ή αν χρειάζεται να βγείτε από το μητρώο πριν από την απόσπαση, θα βρείτε ένα αντίγραφο του ημερολογίου στη ρίζα της μονάδας δίσκου στην οποία είναι εγκατεστημένο OTMoveIt, συνήθως σε: C: \ _OTMoveIt \ MovedFiles \ ********_******. log
  • (όπου "********_******" είναι το "date_time")
Κάντε κλικ Έξοδος να κλείσει OTMoveIt.

---------------

Επόμενη μετά προσθέστε την OTMoveIt log

Old 16 Γενάρη 2008, 13:06
Μέλος Ομάδα

Μήπως σας παράθυρα geniune;;

Επεξεργασία: Evilfantasy νικήσει κι εγώ αυτό
Old 16 Ιανουαρίου 2008, 14:01
Νέο Μέλος Ομάδα

YAY!! im πολύ σίγουρος ότι θα εργαστεί. Ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι λίγο ανεπίλυτων παρέλειψε μετακινηθεί από το αρχείο.

Φάκελος κίνηση απέτυχε. C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ κατακερματισμένη μεγάλη λυγίσματος λογότυπο \ τέσσερις tick.exe προγραμματιστεί να μετακινηθούν για επανεκκίνηση.
C: \ DOCUME ~ 1 \ DANIEL ~ 1 \ Παρατ ~ 1 \ RECTLO ~ 1 \ Math Mags.exe μεταφέρθηκε με επιτυχία.

OTMoveIt2 v1.0.7 log δημιουργήθηκε για 01162008_145132

EDIT: im σίγουρος μου παράθυρα είναι γνήσια, i got my comp έθιμο γίνεται σε λίγα χρόνια πίσω
Old 16 Γενάρη 2008, 14:05
Συντονιστής Ομάδας

Μήπως επανεκκίνηση;

Θα πρέπει ακόμη να κάνουμε κι άλλο. Συνήθως, οι μολυσμένες περιοχές δείχνουν ότι είναι μόνο η κορυφή του προβλήματος. Ας βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι χαμένος.
Λήψη SUPERAntispyware Free Edition (SAS)
  • Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας σας για να εκτελέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης.
  • Όταν ρωτήθηκε για την Ενημέρωση το πρόγραμμα ορισμούς, κάντε κλικ Ναι
  • Κάντε κλικ στο Επόμενο Προτιμήσεις κουμπί.
  • Κάντε κλικ στο Scanning Ελέγχου καρτέλα.
  • Κάτω Scanner Options βεβαιωθείτε μόνο ελέγχονται τα εξής:
    • Κλείστε browsers πριν σάρωσης
    • Σάρωση για τον εντοπισμό των cookies
    • Terminate μνήμη απειλές πριν από την καραντίνα
    • Αφήστε τους άλλους ανεξέλεγκτη.
    • Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο για να εγκαταλείψουν το κέντρο ελέγχου της οθόνης.
  • Κάντε κλικ στο Κλείνω κουμπί για να εγκαταλείψουν το κέντρο ελέγχου της οθόνης.
  • Στην κύρια οθόνη πατήστε Εξετάζει τον υπολογιστή σας
  • Στην αριστερή ελέγχει C: \ Σταθερή Drive
  • Με το δικαίωμα επιλογής Εκτελέστε Πλήρης Σάρωση
  • Κάντε κλικ Επόμενος για να ξεκινήσει η σάρωση. Παρακαλώ να είστε υπομονετικοί, ενώ σαρώνει τον υπολογιστή σας.
  • Μετά τη σάρωση είναι πλήρης περίληψη θα εμφανιστεί. Κάντε κλικ ΟΚ
  • Βεβαιωθείτε ότι τα πάντα στο λευκό κουτί έχει ελέγξει δίπλα του, στη συνέχεια, κάντε κλικ Επόμενος
  • Θα καραντίνα τι και αν βρεθεί ρωτά αν θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση, κάντε κλικ Ναι
  • Για να ανακτήσετε την αφαίρεση πληροφορίες παρακαλώ κάνετε τα εξής:
    • Μετά την επανεκκίνηση, κάντε διπλό κλικ στο SUPERAntiSpyware εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας σας.
    • Κάντε κλικ Προτιμήσεις. Κάντε κλικ στο Στατιστικά / Logs καρτέλα.
    • Σύμφωνα Scanner Logs, κάντε διπλό κλικ SUPERAntiSpyware Scan Συνδεθείτε.
    • Αυτό θα ανοίξει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου (όπως το Notepad / Wordpad).
    • Αποθηκεύστε το σημειωματάριο το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας, κάνοντας κλικ (στο σημειωματάριο) "Αρχείο""Αποθήκευση ως"
  • Αποθηκεύστε το αρχείο καταγραφής κάπου μπορείτε εύκολα να βρείτε. (συνήθως την επιφάνεια εργασίας)
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Close και πάλι κοντά στην έξοδο από το πρόγραμμα.
  • Παρακαλώ αντιγράψτε και κατόπιν επικολλήστε το αρχείο καταγραφής σε σας.
---------------

Εκτελέστε μια νέα Hijackthis σάρωσης και μετά, επίσης, ότι συνδεθείτε.

---------------

Επόμενη μετά
SuperAntispyware log
Νέα Hijackthis log

Old 17 Ιανουαρίου 2008, 02:28
Νέο Μέλος Ομάδα

hey hey, sorry i πήρε τόσο πολύ. Θα έπρεπε να εργαστεί αμέσως μετά την τελευταία μου θέση.

αλλά heres κορμών!!

Πειρατεία αυτό το ημερολόγιο

Logfile του HijackThis v1.99.1
Scan είναι αποθηκευμένα σε 3:26:25 AM, στις 1/17/2008
Πλατφόρμα: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16574)

Διαδικασίες λειτουργίας:
C: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ aawservice.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ cisvc.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MSC \ mcmscsvc.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ McAfee \ MNA \ mcnasvc.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ McAfee \ mcproxy \ mcproxy.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcshield.exe
C: \ Program Files \ McAfee \ MPF \ MPFSrv.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ MsPMSPSv.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ mcafee.com \ πράκτορα \ mcagent.exe
C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe
C: \ Program Files \ Creative \ MediaSource \ Go \ CTCMSGo.exe
C: \ Program Files \ Windows Media Player \ WMPNSCFG.exe
C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
C: \ Program Files \ OpenOffice.org 2.3 \ program \ soffice.exe
C: \ Program Files \ OpenOffice.org 2.3 \ program \ soffice.BIN
C: \ WINDOWS \ system32 \ wuauclt.exe
C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcsysmon.exe
C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe
C: \ Program Files \ BitComet \ BitComet.exe
C: \ Program Files \ HijackThis \ sniper.exe

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.google.ca/
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Bar = http://us.rd.yahoo.com/customize/ie/...ch/search.html
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Int ernet Ρυθμίσεις, ProxyOverride = localhost
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7,0 \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Spybot-S & D IE Προστασία - (53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: scriptproxy - (7DB2D5A0-7241-4E79-B68D-6309F01C5231) - C: \ Program Files \ McAfee \ VirusScan \ scriptsn.dll
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - (AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7) - C: \ Program Files \ Google \ googletoolbar2.dll
O3 - Toolbar: & Google - (2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F) - C: \ Program Files \ Google \ googletoolbar2.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ CPN \ yt.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [TkBellExe] "C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe"-osboot
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [mcagent_exe] C: \ Program Files \ McAfee.com \ Agent \ mcagent.exe / runkey
O4 - HKLM \ .. \ Run: [KernelFaultCheck]% systemroot% \ system32 \ dumprep 0-k
O4 - HKCU \ .. \ Run: [msnmsgr] "C: \ Program Files \ MSN Messenger \ msnmsgr.exe" / φόντο
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Creative MediaSource Go] C: \ Program Files \ Creative \ MediaSource \ Go \ CTCMSGo.exe / SYS
O4 - HKCU \ .. \ Run: [WMPNSCFG] C: \ Program Files \ Windows Media Player \ WMPNSCFG.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
O4 - Startup: OpenOffice.org 2.3.lnk = C: \ Program Files \ OpenOffice.org 2.3 \ program \ quickstart.exe
O8 - Extra πλαίσιο μενού: & Google Search - res: / / C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbar2.dll/cmsearch.html
O8 - Extra πλαίσιο μενού: παρελθόντων Σύνδεσμοι - res: / / C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbar2.dll/cmbacklinks.html
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Cached Snapshot of Page - res: / / C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbar2.dll/cmcache.html
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Ε & ξαγωγή στο Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 3 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Παρόμοιες σελίδες - res: / / C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbar2.dll/cmsimilar.html
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Μετάφραση στα αγγλικά - res: / / C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbar2.dll/cmtrans.html
O9 - Extra κουμπί: (δεν υπάρχει το όνομα) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra κουμπί: Έρευνα - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 3 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra κουμπί: UltimateBet - (94148DB5-B42D-4915-95DA-2CBB4F7095BF) - C: \ Program Files \ UltimateBet \ UltimateBet.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: UltimateBet - (94148DB5-B42D-4915-95DA-2CBB4F7095BF) - C: \ Program Files \ UltimateBet \ UltimateBet.exe
O9 - Extra κουμπί: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files \ AIM \ aim.exe
O9 - Extra κουμπί: (δεν υπάρχει το όνομα) - (DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Spybot - Search & Destroy Configuration - (DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Spybot ~ 1 \ SDHelper.dll
O9 - Extra κουμπί: Yahoo! Messenger - (E5D12C4E-7B4F-11D3-B5C9-0050045C3C96) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Yahoo! \ MESSEN ~ 1 \ YPager.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Yahoo! Messenger - (E5D12C4E-7B4F-11D3-B5C9-0050045C3C96) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Yahoo! \ MESSEN ~ 1 \ YPager.exe
O9 - Extra κουμπί: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International *
O18 - Protocol: livecall - (828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MSNMES ~ 1 \ MSGRAP ~ 1.DLL
O18 - Protocol: msnim - (828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MSNMES ~ 1 \ MSGRAP ~ 1.DLL
O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll
O21 - SSODL: WPDShServiceObj - (AAA288BA-9A4C-45B0-95D7-94D524869DB5) - C: \ WINDOWS \ system32 \ WPDShServiceObj.dll
O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - C: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware 2007 \ aawservice.exe
O23 - Service: Adobe LM Service - Unknown owner - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe Systems Shared \ Service \ Adobelmsvc.exe
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc - C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C: \ WINDOWS \ system32 \ ati2sgag.exe (αρχείο που λείπει)
O23 - Service: iPod Service - Apple συν - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
O23 - Service: McAfee Services (mcmscsvc) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ MSC \ mcmscsvc.exe
O23 - Service: McAfee Network Agent (McNASvc) - McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ McAfee \ MNA \ mcnasvc.exe
O23 - Service: McAfee Scanner (McODS) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcods.exe
O23 - Service: McAfee Proxy Service (McProxy) - McAfee, Inc - c: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ McAfee \ mcproxy \ mcproxy.exe
O23 - Service: McAfee Scanner σε πραγματικό χρόνο (McShield) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcshield.exe
O23 - Service: McAfee SystemGuards (McSysmon) - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ VIRUSS ~ 1 \ mcsysmon.exe
O23 - Service: McAfee Personal Firewall Service (MpfService) - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ McAfee \ MPF \ MPFSrv.exe

heres και μου SUPERspyware log

SUPERAntiSpyware Scan Log
http://www.superantispyware.com

Generated 01/17/2008 στις 03:11 AM

Αίτηση έκδοσης: 3/9/1008

Core Κανονισμού Database Έκδοση: 3381
Trace Κανονισμού Database Έκδοση: 1375

Scan type: Complete Scan
Σύνολο Scan Ώρα: 04:41:27

Μνήμη στοιχεία σάρωση: 544
Μνήμη απειλές που διαπιστώθηκαν: 0
Γραμματεία στοιχεία σαρωμένη: 5928
Γραμματεία απειλές που διαπιστώθηκαν: 0
Φάκελος στοιχεία σαρωμένη: 173662
Φάκελος απειλές που εντοπίστηκαν: 71

Adware.Tracking Cookie
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@www.findagrave [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ clicksor [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel_knight@ontarget.122.2o7 [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ eyewonder [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel_knight @ partypoker [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης toplist @ [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@highbeam.122.2o7 [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@msnportal.112.2o7 [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@counter.inkfrog [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@community.finditquick [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel_knight@eas.apm.emediate [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ atwola [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@ads.adengage [3]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel_knight@ads.vlaze [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@ads.str8up [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel_knight@adopt.euroclick [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ μουσικής [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel_knight @ tacoda [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ pitchforkmedia [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel_knight @ azjmp [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@try.starware [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ adinterax [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@nhl.112.2o7 [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@ylwbook.findlinks [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@www.epilot [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel_knight @ adultfriendfinder [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@mcclatchy.112.2o7 [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@servedby.adorigin [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ cgi-bin [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@roi.admarketplace [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ adcentriconline [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@ads.tnt [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel_knight @ 2o7 [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ clicktorrent [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@richmedia.yahoo [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ html [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ findagrave [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ adorigin [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel_knight@partygaming.122.2o7 [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ windowsmedia [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@2.go.globaladsales [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ 2o7 [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@ad1.clickhype [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ adinterax [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@ads.adengage [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@ads.realtechnetwork [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@bridge.admarketplace [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@buzznet.112.2o7 [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ cpvfeed [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ dealtime [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης ενισχύσει @ [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@h.starware [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ interclick [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ localhelpfinder [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@nhl.112.2o7 [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ optimost [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ partypoker [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@publishers.clickbooth [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ smileycentral [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ tacoda [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@tremor.adbureau [2]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@waterfrontmedia.112.2o7 [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@www.dealtime [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@www.geeksfind [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel knight@www.popundersupply [1]. Txt
C: \ Documents and Settings \ Daniel Knight \ Cookies \ daniel ιππότης @ xiti [1]. Txt

Adware.Search2Find
C: \ System Volume Information \ (_RESTORE 9ABC731F-C847-4CA4-821A-E6D2ED1D4D39) \ RP565 \ A0305240.EXE

Trojan.Downloader-ConHook
C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ DDAYA.EXE

Trojan.Downloader-Gen/BigTkt
C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ DRVSIPR.DLL

Adware.Vundo Παραλλαγή / συνδεδεμένη
C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ TSTWA.BAK1

Adware.Lop
C: \ _OTMOVEIT \ MOVEDFILES \ 01162008_145132 \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ κατακερματισμένη GREAT BEND ΛΟΓΟΤΥΠΟ \ FOUR TICK.EXE
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 09:00
Συντονιστής Ομάδας

Οι κορμοί εξετάσουμε τώρα προστίμου. Πώς είναι ο υπολογιστής;

Ώρα να κάνετε κάποια cleanup και ασφαλή το έργο σας.
  • Κάντε κλικ START μετά RUN
  • Τώρα τύπου Combofix / u στην runbox
  • Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα κενό μεταξύ Combofix και / u
  • Τότε που επλήγησαν Εισάγετε.

• Η παραπάνω διαδικασία θα:
  • Διαγράφεται το ακόλουθο κείμενο:
  • ComboFix και από τις σχετικές αρχεία και φακέλους.
  • Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του ρολογιού.
  • Απόκρυψη επεκτάσεων αρχείων, εφόσον απαιτείται.
  • Απόκρυψη Σύστημα / κρυφών αρχείων, εφόσον απαιτείται.
  • Ορίστε ένα νέο, καθαρό σημείο επαναφοράς.

Ας σαφή τα προγράμματα που έχουμε ήδη χρησιμοποιούν για τον καθαρισμό του υπολογιστή σας, δεν είναι κατάλληλες για
γενική και απομάκρυνση του κακόβουλου λογισμικού θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη, αν ξεκίνησε τυχαία.

Παρακαλούμε κατεβάστε OTMoveIt2 από OldTimer OTMoveIt2.exe και τοποθετήστε το στην επιφάνεια εργασίας σας.

1. Κάντε διπλό κλικ OTMoveIt2.exe για την έναρξη του.
2. Κάντε κλικ στο CleanUp! κουμπί.
3. OTMoveIt2 θα κατεβάσει μια λίστα από το Internet, εάν το τείχος προστασίας ή άλλα αμυντικά προγράμματα ειδοπ σας, του επιτρέπουν την πρόσβαση.
4. Κάντε κλικ ΝΑΙ κατά την επόμενη εντολών (κατάλογος τηλεφορτωθεί, Θέλετε να αρχίσουν τη διαδικασία εκκαθάρισης;)
  • Όταν τελειώσετε την έξοδο από OTMoveIt2

Check out Διατηρώντας ασφαλή Yourself On The Web για συμβουλές και δωρεάν εργαλεία για να σας ασφαλή στο μέλλον.

Δείτε επίσης Αργό υπολογιστή; Δεν μπορεί να είναι Malware δωρεάν καθαρισμό / συντήρηση εργαλείων, για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας.

Επιτρέψτε μου να μάθω πώς τα πάντα είναι τώρα.

Old 17 Ιανουαρίου 2008, 23:52
Νέο Μέλος Ομάδα

ok το έκανα όλα, αλλά θα κάνουμε το couldnt Combixfix thingy. λέει παράθυρα επίκλισης βρείτε.

και έκανα την OTMoveIt2, είπε και πάλι αυτό αποτύχει, θα το κάνει κατά την εκκίνηση, αλλά doesn't εκτόξευσης για την έναρξη λειτουργίας

Θα ήθελα να δείτε και το αρχείο καταγραφής. αλλά εγώ θα διαγράφονται cuz έχω κάπως τρόμαξα όταν και θα μπορούσε να πει κάποιος κάτι για το λάθος διαγράψετε comp μου με αυτό. γελάω δυνατά

EDIT: oh ya υπολογιστή μου είναι πίσω στην κανονική τώρα, αλλά im τρέχει για να ελέγξετε έριξε το αργό υπολογιστή δεν μπορεί να είναι το νήμα του κακόβουλου λογισμικού
BTW THANKS A LOT YOU AWESOME ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ AWESOMENESS
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 23:55
Συντονιστής Ομάδας

Δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαι σίγουρος ότι όλα είναι καλά.

Είναι ο υπολογιστής εξακολουθεί να λειτουργεί ΟΚ;

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Iexplorer κακή εικόνα HELPPPP-Παρακαλώ soupman23 Virus, Spyware & Ασφάλεια 11 29 Δεκ. 2008 00:52
Iexplorer.exe ιού - παρακαλώ να με βοηθήσει! Giant Panda Virus, Spyware & Ασφάλεια 2 6 Οκτ 2008 14:55
IEXPLORER.EXE ιού pls αναθεώρηση πειρατεία log nitingaur Virus, Spyware & Ασφάλεια 15 22η Σεπ 2008 16:40
Είμαι απόκτηση του ιού για bone.exe μου iexplorer damandg Virus, Spyware & Ασφάλεια 12 14 Ιουλ 2008 14:31
Iexplorer.exe ιού iuboy2006 Virus, Spyware & Ασφάλεια 9 26 Μαρ 2008 08:12
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.