![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз забелязах, изскачащи прозорци, започват да се пръкват почти всеки няколко минути на моя компютър. Аз забелязах, в диспечера на задачите, които са обикновено три часа iexplorer.exe задачи отворена през цялото време. Аз опитах няколко анти-вирус и анти-шпионски програми и нищо не изглежда да се отърве от нея. Аз просто се дневник с отвличане тази ...... мога кой да помогне? Благодаря толкова много! Logfile на Тренд Микро HijackThis v2.0.2 Сканиране, записани в 1:10:32 PM, на 3/25/2008 Платформа: Windows XP SP2 (Winnt 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16608) Обувка готовност: Нормално Работещи процеси: C: \ Windows \ System32 \ smss.exe C: \ Windows \ System32 \ winlogon.exe C: \ Windows \ System32 \ services.exe C: \ Windows \ System32 \ lsass.exe C: \ Windows \ System32 \ Ati2evxx.exe C: \ Windows \ System32 \ Svchost.exe C: \ Windows \ System32 \ Svchost.exe C: \ Windows \ System32 \ spoolsv.exe C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ VScan \ EngineServer.exe C: \ Windows \ System32 \ Svchost.exe C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ Агент \ myAgtSvc.exe C: \ Program Files \ Общи файлове \ Intuit \ QuickBooks \ QBCFMonitorService.exe C: \ Windows \ System32 \ Svchost.exe C: \ Program Files \ гледна точка \ Обща \ ViewpointService.exe C: \ Windows \ System32 \ Ati2evxx.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ УПРАВЛЕНИЕ ~ 1 \ VScan \ McShield.exe C: \ Windows \ Explorer.exe C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ DVDLauncher.exe C: \ Program Files \ Общи файлове \ InstallShield \ UpdateService \ issch.exe C: \ Windows \ System32 \ DLA \ tfswctrl.exe C: \ Program Files \ Adobe \ Photoshop албуми в Начално Издание \ 3,0 \ Apps \ apdproxy.exe C: \ Program Files \ Брат \ ControlCenter2 \ brctrcen.exe C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ Агент \ myAgtTry.exe C: \ Program Files \ ANALOG DEVICES \ Core \ smax4pnp.exe C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ бен \ jusched.exe C: \ Windows \ System32 \ Ctfmon.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Iexplore.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Iexplore.exe C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe C: \ Program Files \ Uniblue \ RegistryBooster 2 \ RegistryBooster.exe C: \ Program Files \ ДНК \ btdna.exe C: \ Program Files \ Microsoft Outlook \ OFFICE11 \ OUTLOOK.EXE C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Iexplore.exe C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ Агент \ UpdDlg.exe C: \ WINDOWS \ Microsoft.NET \ Меморандум \ v3.0 \ Windows Съобщение фондация \ infocard.exe C: \ Windows \ System32 \ wuauclt.exe C: \ Program Files \ Trend Микро \ HijackThis \ HijackThis.exe R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Първа страница = http://companyweb/ R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://Companyweb R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, търсене Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Първа страница = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 O2 - BHO: Adobe PDF Reader Линк Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7,0 \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: DriveLetterAccess - (5CA3D70E-1895-11CF-8E15-001234567890) - C: \ Windows \ System32 \ DLA \ tfswshx.dll O2 - BHO: SSVHelper клас - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ бен \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [DVDLauncher] "C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ DVDLauncher.exe" O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [ISUSPM Startup] C: \ PROGRA ~ 1 \ ОБЩА ~ 1 \ Инсталирането ~ 1 \ АКТУАЛИЗАЦИЯ ~ 1 \ ISUSPM.exe-стартиране O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [ISUSScheduler] "C: \ Program Files \ Общи файлове \ InstallShield \ UpdateService \ issch.exe"-проекта O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [DLA] C: \ Windows \ System32 \ DLA \ tfswctrl.exe O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [igfxtray] C: \ Windows \ System32 \ igfxtray.exe O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [igfxhkcmd] C: \ Windows \ System32 \ hkcmd.exe O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [igfxpers] C: \ Windows \ System32 \ igfxpers.exe O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [синхронизиране мениджър]% SystemRoot% \ System32 \ mobsync.exe / за влизане O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [Adobe Фото изтегляне] "C: \ Program Files \ Adobe \ Photoshop албуми в Начално Издание \ 3,0 \ Apps \ apdproxy.exe" O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [ControlCenter2.0] C: \ Program Files \ Брат \ ControlCenter2 \ brctrcen.exe / автомобил O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [MVS прегазвам] "C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ Агент \ Splash.exe" O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [McAfee Клиентски Контейнер] "C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ Агент \ StartMyagtTry.exe" O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [Windows Defender] "C: \ Program Files \ Windows Defender \ MSASCui.exe"-скриване O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [SoundMAXPnP] C: \ Program Files \ ANALOG DEVICES \ Core \ smax4pnp.exe O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [QuickTime Задача] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ бен \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [математика DOES Първо MODE] C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ живеят 64 математиката няма \ Амин tray.exe O4 - HKCU \ .. \ Пусни: [Roadsite] C: \ DOCUME ~ 1 \ Ron \ APPLIC ~ 1 \ UPLOAD ~ 1 \ сърф MPEG stop.exe O4 - HKCU \ .. \ Пусни: [Ctfmon.exe] C: \ Windows \ System32 \ Ctfmon.exe O4 - HKCU \ .. \ Пусни: [MSMSGS] "C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe" / фон O4 - HKCU \ .. \ Пусни: [Uniblue RegistryBooster 2] C: \ Program Files \ Uniblue \ RegistryBooster 2 \ RegistryBooster.exe / S O4 - HKCU \ .. \ Пусни: [Uniblue RegistryBooster2] C: \ Program Files \ Uniblue \ RegistryBooster 2 \ RegistryBooster.exe / S O4 - HKCU \ .. \ Пусни: [BitTorrent ДНК] "C: \ Program Files \ ДНК \ btdna.exe" O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7,0 \ Reader \ reader_sl.exe O4 - Global Startup: QuickBooks Update Agent.lnk = C: \ Program Files \ Общи файлове \ Intuit \ QuickBooks \ QBUpdate \ qbupdate.exe O4 - Global Startup: Wallpaper.lnk = C: \ Wallpaper \ Bginfo.exe O8 - Extra контекст менюто: E & Експортиране към Microsoft Excel - RES: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ Micros ~ 3 \ OFFICE11 \ EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra бутона: (няма име) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ бен \ ssv.dll O9 - Extra "Инструменти" MENUITEM: Sun Java конзолата - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ бен \ ssv.dll O9 - Extra бутона: Изследвания - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Micros ~ 3 \ OFFICE11 \ REFIEBAR.DLL O9 - Extra бутона: (няма име) - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ Windows \ мрежа за диагностика \ xpnetdiag.exe O9 - Extra "Инструменти" MENUITEM: @ xpsp3res.dll, -20001 - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ Windows \ мрежа за диагностика \ xpnetdiag.exe O9 - Extra бутона: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra "Инструменти" MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL = http://Companyweb O16 - DPF: (01A88BB1-1174-41EC-ACCB-963509EAE56B) (SysProWmi клас) -- http://support.dell.com/systemprofiler/SysPro.CAB O16 - DPF: (02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B) (QuickTime обекта) -- http://a1540.g.akamai.net/7/1540/52/...x/qtplugin.cab O16 - DPF: (17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700) (Прозорец Истински Предимство Ратифицирам инструмент) -- http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=39204 O16 - DPF: (3BA3B159-7533-4F96-A2CE-EE5894BBD3D5) (Scanner.SysScanner) -- http://i.dell.com/images/global/js/s...SYSSCANNER.cab O16 - DPF: (406B5949-7190-4245-91A9-30A17DE16AD0) (Snapfish Activia) -- http://photos.walmart.com/WalmartActivia.cab O16 - DPF: (40C83AF8-FEA7-4A6A-A470-431EE84A0886) (SecureObjectFactory клас) -- http://vs.mcafeeasap.com/MC/ENU/VS40...0504175614.cab O16 - DPF: (4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537) (MSN Фото Качи инструмент) -- http://bl108fd.blu108.hotmail.msn.co...s/MsnPUpld.cab O16 - DPF: (5C6698D9-7BE4-4122-8EC5-291D84DBD4A0) -- http://upload.facebook.com/controls/...oUploader2.cab O16 - DPF: (5C86F808-EDD2-4E5D-9C4F-E0D1ADA859AF) (Уеб-конферентна връзка) -- http://server.mymeetingcentral.com/join_a.cab O16 - DPF: (5F8469B4-B055-49DD-83F7-62B522420ECC) (Facebook Фото Uploader контрол) -- http://upload.facebook.com/controls/...toUploader.cab O16 - DPF: (6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3) (MUWebControl клас) -- http://update.microsoft.com/microsof...?1149363255347 O16 - DPF: (7584C670-2274-4EFB-B00B-D6AABA6D3850) (Microsoft Terminal Services Client контрол (redist)) -- http://safari-fs/tsweb/msrdp.cab O16 - DPF: (B7D07999-2ADB-4AEB-997E-F61CB7B2E2CD) (TSEasyInstallX контрол) -- http://www.trendsecure.com/easy_inst...syInstallX.CAB O16 - DPF: (E06E2E99-0AA1-11D4-ABA6-0060082AA75C) (GpcContainer клас) -- HTTPS: / / ere.webex.com/client/T25L10N...nt/ieatgpc.cab O17 - HKLM \ System \ УСВ \ Services \ TCPIP \ Parameters: Домейн = safari.local O17 - HKLM \ Software \ .. \ телефония: DomainName = safari.local O17 - HKLM \ System \ CS1 \ Services \ TCPIP \ Parameters: Домейн = safari.local O23 - Обслужване: ATI клавиш Poller - ATI технологии "АД - C: \ Windows \ System32 \ Ati2evxx.exe O23 - Обслужване: EngineServer - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ VScan \ EngineServer.exe O23 - Обслужване: McShield - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ УПРАВЛЕНИЕ ~ 1 \ VScan \ McShield.exe O23 - Обслужване: McAfee Virus и Spyware служба за защита (myAgtSvc) - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ Агент \ myAgtSvc.exe O23 - Обслужване: База данни QuickBooks Мениджър служба (QBCFMonitorService) - Intuit - C: \ Program Files \ Общи файлове \ Intuit \ QuickBooks \ QBCFMonitorService.exe O23 - Обслужване: Intuit QuickBooks FCS (QBFCService) - Intuit Инк. - C: \ Program Files \ Общи файлове \ Intuit \ QuickBooks \ FCS \ Intuit.QuickBooks.FCS. EXE O23 - Обслужване: гледна точка Мениджър служба - гледна точка Corporation - C: \ Program Files \ гледна точка \ Обща \ ViewpointService.exe -- Краят на файла - 9346 байта |
|
| |||
| |||
| Ти само трябва 1 анти вирус и шпионски програма други мъдри те могат да противоречат, имате ли защитна стена? тази, която може да блокира и двете входящи и изходящи? ако не мога да намеря връзката за comodo много добра безплатна защитна стена. Също така това, което шпионски имате ли? Имах текущо поп за 3 месеца, че spybot е & г сортирани Навън. |
|
| |||
| |||
| Е, това е моята работа компютър. Имаме McAfee. Свалих и опитах spybot Search & унищожи, Ср шпионски софтуер, Ср анти-вирус, регистър блокер, и няколко други не мога да помня. Нищо всяка дойде, когато се сканира компютъра с тях, той винаги казва, всички clean.This бе става за няколко месеца. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kanoakavirus.
Нека да направят това ясно. Ние имаме професионални премахване на злонамерен софтуер процедура тук, в CJ. Ако не разполагате с желанието да се следва, че след това остана от тези дискусии. Благодарности. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Добре. |
|
| |||
| |||
| Изтегляне NoLop на вашия работен плот от една от връзките по-долу ...
---------- Имаш Гледна точка инсталирани. Гледна точка Media Player / Управител / Toolbar се разглеждат като foistware вместо зловреден софтуер тъй като тя е инсталирана, без одобрението на потребителите, но не е шпионин или направя нещо "лошо". Виждам Гледна точка за гмуркане В Adware То е предложено да премахнете програмата сега. Отиди на Старт> Настройки> Контролен панел> Add / Remove Programs и премахване на следните програми, ако до момента.
След като сте изтеглили ViewpointKiller, разархивирайте го на удобно място, като например вашия работен плот. Пусни ViewpointKiller, и изберете File> Да Всички убийства Следвайте указанията, избор Да или Не, В зависимост от избора, който сте най-удобна. ---------- Преименувайте Hijackthis и стартирате ново сканиране, които след това да влезете като добре.
---------- Следващ пункт моля добавете Не Лоп Дневник Нови Hijackthis Дневник |
|
| |||
| |||
| NoLop Вход: NoLop! Влезте с Skate_Punk_21 Fix текат от: C: \ Documents и Settings \ Ron \ Desktop [3/25/2008] [2:21:40 PM] --- Инфекция Файлове Found/Removed--- C: \ Windows \ задачи \ 8862BA9A82712A82.job Начало Премахване ... Rebooting ... Отстраняване на Лоп неизяден файлове / папки ... Редактиране на системния регистър ... ** Fix Комплектни! ** --- Регистрационните AppData под директории --- C: \ Documents и Settings \ Администратор \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Администратор \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Администратор \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Administrator.safari \ Прилагане Data \ Adobe C: \ Documents и Settings \ Administrator.safari \ Прилагане Data \ Adobeaum C: \ Documents и Settings \ Administrator.safari \ Прилагане Data \ Adobeum - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Administrator.safari \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Administrator.safari \ Прилагане Data \ Интеракт Комерс C: \ Documents и Settings \ Administrator.safari \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Administrator.safari \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Acronis C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Adobe C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ AOL C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ AOL Downloads C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ AOL Ocp C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Avg7 - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Брадър C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Общи файлове C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Google C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Grisoft C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ InstallShield C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Intuit C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Lavasoft C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Live 64 математика ли C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Mumbojumbo C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Protexis C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ махленски игри C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Sbsi C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Просто Супер Софтуер C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Temp - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Trymedia C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ гледна точка C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Windows Истински Предимство C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ Yahoo! C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ 3 м C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Adobe C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Adobeum - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Coffeecup Софтуер C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Cyberlink C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Globalscape C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Google C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Помощ - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ InstallShield Инсталиране Информация C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Интеракт Комерс C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Intuit C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Ipswitch C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Leadertech C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Macromedia C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Mozilla C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Smartftp C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Snapfish C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Sonic C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Symantec - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Качи Frag - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Webex C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ Yahoo! C: \ Documents и Settings \ Алисън \ Прилагане Data \ (d4914e09-364e-480a-835b-91f1f8c21e8c) C: \ Documents и Settings \ Прилагане Data \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Dana \ Прилагане Data \ 3 м C: \ Documents и Settings \ Dana \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Dana \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Dana \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Потребител подразбиране \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Потребител подразбиране \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Потребител подразбиране \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Хедър \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Хедър \ Прилагане Data \ Macromedia C: \ Documents и Settings \ Хедър \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Хедър \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Хедър \ Прилагане Data \ Webex C: \ Documents и Settings \ Kellie \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Kellie \ Прилагане Data \ Интеракт Комерс C: \ Documents и Settings \ Kellie \ Прилагане Data \ Macromedia C: \ Documents и Settings \ Kellie \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Kellie \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Localservice \ Прилагане Data \ Avg7 - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Localservice \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Mcafeemvsuser \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Mcafeemvsuser \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Mcafeemvsuser \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Mcafeemvsuser.ssxp01 \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Mcafeemvsuser.ssxp01 \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Mcafeemvsuser.ssxp01 \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Mcafeemvsuser.ssxp01.000 \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Mcafeemvsuser.ssxp01.000 \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Mcafeemvsuser.ssxp01.000 \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Мередит \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Мередит \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Мередит \ Прилагане Data \ Sonic C: \ Documents и Settings \ Мередит \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Networkservice \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ 3 м C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ 7wonders C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Acccore C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Adobe C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Adobeaum C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Adobeum - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Цел C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Avg7 C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ BitTorrent C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Cyberlink C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ ДНК C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Gamelab C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Google C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Помощ - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Интеракт Комерс C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Intuit C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Ipswitch C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Leadertech C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Limewire C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Macromedia C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ математика Фънк Баш - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Mozilla C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Playfirst C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Просто Супер Софтуер - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Snapfish C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Sonic C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Stickies C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Symantec - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Trojanhunter C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Uniblue C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Качи Frag C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ гледна точка C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ WinRAR - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \ Yahoo! C: \ Documents и Settings \ Ron.old \ Прилагане Data \ Acccore C: \ Documents и Settings \ Ron.old \ Прилагане Data \ Adobe C: \ Documents и Settings \ Ron.old \ Прилагане Data \ Adobeum - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Ron.old \ Прилагане Data \ Google C: \ Documents и Settings \ Ron.old \ Прилагане Data \ Помощ - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Ron.old \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Ron.old \ Прилагане Data \ Интеракт Комерс C: \ Documents и Settings \ Ron.old \ Прилагане Data \ Macromedia C: \ Documents и Settings \ Ron.old \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Ron.old \ Прилагане Data \ Myspace C: \ Documents и Settings \ Ron.old \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Shelli \ Прилагане Data \ Adobe C: \ Documents и Settings \ Shelli \ Прилагане Data \ Adobeum - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Shelli \ Прилагане Data \ Помощ - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Shelli \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Shelli \ Прилагане Data \ Интеракт Комерс C: \ Documents и Settings \ Shelli \ Прилагане Data \ Leadertech C: \ Documents и Settings \ Shelli \ Прилагане Data \ Macromedia C: \ Documents и Settings \ Shelli \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Shelli \ Прилагане Data \ Sonic C: \ Documents и Settings \ Shelli \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Стефани \ Прилагане Data \ Adobe C: \ Documents и Settings \ Стефани \ Прилагане Data \ Adobeum - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Стефани \ Прилагане Data \ Google C: \ Documents и Settings \ Стефани \ Прилагане Data \ Помощ - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Стефани \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Стефани \ Прилагане Data \ Интеракт Комерс C: \ Documents и Settings \ Стефани \ Прилагане Data \ Leadertech C: \ Documents и Settings \ Стефани \ Прилагане Data \ Macromedia C: \ Documents и Settings \ Стефани \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Стефани \ Прилагане Data \ Sonic C: \ Documents и Settings \ Стефани \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Сюзън \ Прилагане Data \ 3 м C: \ Documents и Settings \ Сюзън \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Сюзън \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Сюзън \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ Xrbs \ Прилагане Data \ Adobe C: \ Documents и Settings \ Xrbs \ Прилагане Data \ Google - EMPTY Directory C: \ Documents и Settings \ Xrbs \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ Xrbs \ Прилагане Data \ Macromedia C: \ Documents и Settings \ Xrbs \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ Xrbs \ Прилагане Data \ неделя C: \ Documents и Settings \ __sbs_netsetup__ \ Прилагане Data \ идентичности C: \ Documents и Settings \ __sbs_netsetup__ \ Прилагане Data \ Microsoft C: \ Documents и Settings \ __sbs_netsetup__ \ Прилагане Data \ неделя Нови HiJackthis дневник: Logfile на Тренд Микро HijackThis v2.0.2 Сканиране, записани в 3:00:16 PM, на 3/25/2008 Платформа: Windows XP SP2 (Winnt 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16608) Обувка готовност: Нормално Работещи процеси: C: \ Windows \ System32 \ smss.exe C: \ Windows \ System32 \ winlogon.exe C: \ Windows \ System32 \ services.exe C: \ Windows \ System32 \ lsass.exe C: \ Windows \ System32 \ Ati2evxx.exe C: \ Windows \ System32 \ Svchost.exe C: \ Windows \ System32 \ Svchost.exe C: \ Windows \ System32 \ spoolsv.exe C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ VScan \ EngineServer.exe C: \ Windows \ System32 \ Svchost.exe C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ Агент \ myAgtSvc.exe C: \ Program Files \ Общи файлове \ Intuit \ QuickBooks \ QBCFMonitorService.exe C: \ Windows \ System32 \ Svchost.exe C: \ Windows \ System32 \ Ati2evxx.exe C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ УПРАВЛЕНИЕ ~ 1 \ VScan \ McShield.exe C: \ Windows \ Explorer.exe C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ DVDLauncher.exe C: \ Program Files \ Общи файлове \ InstallShield \ UpdateService \ issch.exe C: \ Windows \ System32 \ DLA \ tfswctrl.exe C: \ Program Files \ Adobe \ Photoshop албуми в Начално Издание \ 3,0 \ Apps \ apdproxy.exe C: \ Program Files \ Брат \ ControlCenter2 \ brctrcen.exe C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ Агент \ myAgtTry.exe C: \ Program Files \ ANALOG DEVICES \ Core \ smax4pnp.exe C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ бен \ jusched.exe C: \ Windows \ System32 \ Ctfmon.exe C: \ Program Files \ ДНК \ btdna.exe \ Горе-3 \ C $ \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ OUTLOOK.EXE C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Iexplore.exe C: \ Windows \ System32 \ wuauclt.exe C: \ Program Files \ Trend Микро \ HijackThis \ sniper.exe R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Първа страница = R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://Companyweb R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, търсене Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Първа страница = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 O2 - BHO: Adobe PDF Reader Линк Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7,0 \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: DriveLetterAccess - (5CA3D70E-1895-11CF-8E15-001234567890) - C: \ Windows \ System32 \ DLA \ tfswshx.dll O2 - BHO: SSVHelper клас - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ бен \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [DVDLauncher] "C: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ DVDLauncher.exe" O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [ISUSPM Startup] C: \ PROGRA ~ 1 \ ОБЩА ~ 1 \ Инсталирането ~ 1 \ АКТУАЛИЗАЦИЯ ~ 1 \ ISUSPM.exe-стартиране O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [ISUSScheduler] "C: \ Program Files \ Общи файлове \ InstallShield \ UpdateService \ issch.exe"-проекта O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [DLA] C: \ Windows \ System32 \ DLA \ tfswctrl.exe O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [igfxtray] C: \ Windows \ System32 \ igfxtray.exe O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [igfxhkcmd] C: \ Windows \ System32 \ hkcmd.exe O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [igfxpers] C: \ Windows \ System32 \ igfxpers.exe O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [синхронизиране мениджър]% SystemRoot% \ System32 \ mobsync.exe / за влизане O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [Adobe Фото изтегляне] "C: \ Program Files \ Adobe \ Photoshop албуми в Начално Издание \ 3,0 \ Apps \ apdproxy.exe" O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [ControlCenter2.0] C: \ Program Files \ Брат \ ControlCenter2 \ brctrcen.exe / автомобил O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [MVS прегазвам] "C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ Агент \ Splash.exe" O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [McAfee Клиентски Контейнер] "C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ Агент \ StartMyagtTry.exe" O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [Windows Defender] "C: \ Program Files \ Windows Defender \ MSASCui.exe"-скриване O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [SoundMAXPnP] C: \ Program Files \ ANALOG DEVICES \ Core \ smax4pnp.exe O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [QuickTime Задача] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ бен \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Пусни: [математика DOES Първо MODE] C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \ живеят 64 математиката няма \ Амин tray.exe O4 - HKCU \ .. \ Пусни: [Roadsite] C: \ DOCUME ~ 1 \ Ron \ APPLIC ~ 1 \ UPLOAD ~ 1 \ сърф MPEG stop.exe O4 - HKCU \ .. \ Пусни: [Ctfmon.exe] C: \ Windows \ System32 \ Ctfmon.exe O4 - HKCU \ .. \ Пусни: [Uniblue RegistryBooster 2] C: \ Program Files \ Uniblue \ RegistryBooster 2 \ RegistryBooster.exe / S O4 - HKCU \ .. \ Пусни: [Uniblue RegistryBooster2] C: \ Program Files \ Uniblue \ RegistryBooster 2 \ RegistryBooster.exe / S O4 - HKCU \ .. \ Пусни: [BitTorrent ДНК] "C: \ Program Files \ ДНК \ btdna.exe" O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7,0 \ Reader \ reader_sl.exe O4 - Global Startup: QuickBooks Update Agent.lnk = C: \ Program Files \ Общи файлове \ Intuit \ QuickBooks \ QBUpdate \ qbupdate.exe O4 - Global Startup: Wallpaper.lnk = C: \ Wallpaper \ Bginfo.exe O8 - Extra контекст менюто: E & Експортиране към Microsoft Excel - RES: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ Micros ~ 3 \ OFFICE11 \ EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra бутона: (няма име) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ бен \ ssv.dll O9 - Extra "Инструменти" MENUITEM: Sun Java конзолата - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_05 \ бен \ ssv.dll O9 - Extra бутона: Изследвания - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Micros ~ 3 \ OFFICE11 \ REFIEBAR.DLL O9 - Extra бутона: (няма име) - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ Windows \ мрежа за диагностика \ xpnetdiag.exe O9 - Extra "Инструменти" MENUITEM: @ xpsp3res.dll, -20001 - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ Windows \ мрежа за диагностика \ xpnetdiag.exe O9 - Extra бутона: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra "Инструменти" MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL = http://Companyweb O16 - DPF: (01A88BB1-1174-41EC-ACCB-963509EAE56B) (SysProWmi клас) -- http://support.dell.com/systemprofiler/SysPro.CAB O16 - DPF: (02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B) (QuickTime обекта) -- http://a1540.g.akamai.net/7/1540/52/...x/qtplugin.cab O16 - DPF: (17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700) (Прозорец Истински Предимство Ратифицирам инструмент) -- http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=39204 O16 - DPF: (3BA3B159-7533-4F96-A2CE-EE5894BBD3D5) (Scanner.SysScanner) -- http://i.dell.com/images/global/js/s...SYSSCANNER.cab O16 - DPF: (406B5949-7190-4245-91A9-30A17DE16AD0) (Snapfish Activia) -- http://photos.walmart.com/WalmartActivia.cab O16 - DPF: (40C83AF8-FEA7-4A6A-A470-431EE84A0886) (SecureObjectFactory клас) -- http://vs.mcafeeasap.com/MC/ENU/VS40...0504175614.cab O16 - DPF: (4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537) (MSN Фото Качи инструмент) -- http://bl108fd.blu108.hotmail.msn.co...s/MsnPUpld.cab O16 - DPF: (5C6698D9-7BE4-4122-8EC5-291D84DBD4A0) -- http://upload.facebook.com/controls/...oUploader2.cab O16 - DPF: (5C86F808-EDD2-4E5D-9C4F-E0D1ADA859AF) (Уеб-конферентна връзка) -- http://server.mymeetingcentral.com/join_a.cab O16 - DPF: (5F8469B4-B055-49DD-83F7-62B522420ECC) (Facebook Фото Uploader контрол) -- http://upload.facebook.com/controls/...toUploader.cab O16 - DPF: (6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3) (MUWebControl клас) -- http://update.microsoft.com/microsof...?1149363255347 O16 - DPF: (7584C670-2274-4EFB-B00B-D6AABA6D3850) (Microsoft Terminal Services Client контрол (redist)) -- http://safari-fs/tsweb/msrdp.cab O16 - DPF: (B7D07999-2ADB-4AEB-997E-F61CB7B2E2CD) (TSEasyInstallX контрол) -- http://www.trendsecure.com/easy_inst...syInstallX.CAB O16 - DPF: (E06E2E99-0AA1-11D4-ABA6-0060082AA75C) (GpcContainer клас) -- HTTPS: / / ere.webex.com/client/T25L10N...nt/ieatgpc.cab O17 - HKLM \ System \ УСВ \ Services \ TCPIP \ Parameters: Домейн = safari.local O17 - HKLM \ Software \ .. \ телефония: DomainName = safari.local O17 - HKLM \ System \ CS1 \ Services \ TCPIP \ Parameters: Домейн = safari.local O23 - Обслужване: ATI клавиш Poller - ATI технологии "АД - C: \ Windows \ System32 \ Ati2evxx.exe O23 - Обслужване: EngineServer - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ VScan \ EngineServer.exe O23 - Обслужване: McShield - McAfee, Inc - C: \ PROGRA ~ 1 \ McAfee \ УПРАВЛЕНИЕ ~ 1 \ VScan \ McShield.exe O23 - Обслужване: McAfee Virus и Spyware служба за защита (myAgtSvc) - McAfee, Inc - C: \ Program Files \ McAfee \ Managed VirusScan \ Агент \ myAgtSvc.exe O23 - Обслужване: База данни QuickBooks Мениджър служба (QBCFMonitorService) - Intuit - C: \ Program Files \ Общи файлове \ Intuit \ QuickBooks \ QBCFMonitorService.exe O23 - Обслужване: Intuit QuickBooks FCS (QBFCService) - Intuit Инк. - C: \ Program Files \ Общи файлове \ Intuit \ QuickBooks \ FCS \ Intuit.QuickBooks.FCS. EXE -- Краят на файла - 8722 байта Аз забелязах, че iexploree.exe е само пръкват веднъж върху задачата мениджър сега и не съм имал изскачащи прозорци още. |
|
| |||
| |||
| Търсите по-добре, но все още по-наляво, за да направя. Създайте Деинсталиране Списък
|
|
| |||
| |||
| Съжаляваме, но вчера по време на работа трябва зает. Аз не можех да направя тази стъпка или отговор назад. Когато влязъл в компютъра ми изскачащите прозорци са върна днес. Отдолу е unistall списък. Закон! Изтегли Adobe Мениджър 2.0 (Премахни Само) Adobe Flash Player ActiveX Adobe Reader 7.0.8 Adobe Shockwave Player Adobe ® Photoshop ® албуми в Начално Издание 3,0 AIM 6 ATI - Софтуер Деинсталация Utility ATI Показване Driver Barracuda Мрежи Outlook Plug-in 0.9d Broadcom Разширено контрол Suite Брат MFL-Pro Suite ClearType Настройване Контролен панел Applet Съвместимост Pack за 2007 Office система д / изскачащи уеб конферентна Клиент Google Earth HijackThis 2.0.2 Относно за Microsoft. NET Framework 3.0 (KB932471) Относно за Windows Media формат 11 SDK (KB929399) Относно за Windows Media формат SDK (KB902344) Относно за Windows Media Player 11 (KB939683) Относно за Windows XP (KB896344) Относно за Windows XP (KB914440) Относно за Windows XP (KB915865) Относно за Windows XP (KB926239) Intel (R) графика Media Accelerator Driver Java (TM) 6 Update 2 Java (TM) 6 Update 3 Java (TM) 6 Update 5 McAfee Virus и Spyware служба за защита на Microsoft. NET Framework 1.1 Microsoft. NET Framework 1.1 Microsoft. NET Framework 1.1 относно (KB928366) Microsoft. NET Framework 2,0 Service Pack 1 Microsoft. NET Framework 3,0 Service Pack 1 Microsoft База Смарт карта Криптографски услуги пакет "Майкрософт" Компресиране Клиентски 1,0 Pack за Windows XP Microsoft Internationalized домейни смекчаване APIs "Майкрософт" Национална езикова поддръжка Downlevel APIs Microsoft Office Outlook 2003 Microsoft Office Small Business Edition 2003 Microsoft Silverlight Microsoft потребителския режим Driver Меморандум Тема Pack 1,0 Microsoft Visual C + + 2005 Redistributable Mozilla Firefox (2.0.0.12) MSXML 4,0 SP2 (KB936181) MSXML 4,0 SP2 Parser и SDK MSXML 6,0 Parser (KB933579) PowerDVD 5,5 QuickBooks Pro 2007 QuickBooks Продукт Списък служба Актуализация на защитата за стъпка по стъпка Интерактивно обучение (KB898458) Актуализация на защитата за стъпка по стъпка Интерактивно обучение (KB923723) Актуализация на защитата за Windows Internet Explorer 7 (KB928090) Актуализация на защитата за Windows Internet Explorer 7 (KB929969) Актуализация на защитата за Windows Internet Explorer 7 (KB931768) Актуализация на защитата за Windows Internet Explorer 7 (KB933566) Актуализация на защитата за Windows Internet Explorer 7 (KB937143) Актуализация на защитата за Windows Internet Explorer 7 (KB938127) Актуализация на защитата за Windows Internet Explorer 7 (KB939653) Актуализация на защитата за Windows Internet Explorer 7 (KB942615) Актуализация на защитата за Windows Internet Explorer 7 (KB944533) Актуализация на защитата за Windows Media Player (KB911564) Актуализация на защитата за Windows Media Player 10 (KB917734) Актуализация на защитата за Windows Media Player 11 (KB936782) Актуализация на защитата за Windows Media Player 6,4 (KB925398) Актуализация на защитата за Windows XP (KB890046) Актуализация на защитата за Windows XP (KB893756) Актуализация на защитата за Windows XP (KB896428) Актуализация на защитата за Windows XP (KB899587) Актуализация на защитата за Windows XP (KB899589) Актуализация на защитата за Windows XP (KB900725) Актуализация на защитата за Windows XP (KB901017) Актуализация на защитата за Windows XP (KB901190) Актуализация на защитата за Windows XP (KB902400) Актуализация на защитата за Windows XP (KB905414) Актуализация на защитата за Windows XP (KB905749) Актуализация на защитата за Windows XP (KB911280) Актуализация на защитата за Windows XP (KB911562) Актуализация на защитата за Windows XP (KB911567) Актуализация на защитата за Windows XP (KB911927) Актуализация на защитата за Windows XP (KB912812) Актуализация на защитата за Windows XP (KB913446) Актуализация на защитата за Windows XP (KB913580) Актуализация на защитата за Windows XP (KB914388) Актуализация на защитата за Windows XP (KB914389) Актуализация на защитата за Windows XP (KB916281) Актуализация на защитата за Windows XP (KB917159) Актуализация на защитата за Windows XP (KB917344) Актуализация на защитата за Windows XP (KB917422) Актуализация на защитата за Windows XP (KB917953) Актуализация на защитата за Windows XP (KB918118) Актуализация на защитата за Windows XP (KB918439) Актуализация на защитата за Windows XP (KB918899) Актуализация на защитата за Windows XP (KB919007) Актуализация на защитата за Windows XP (KB920213) Актуализация на защитата за Windows XP (KB920214) Актуализация на защитата за Windows XP (KB920670) Актуализация на защитата за Windows XP (KB920683) Актуализация на защитата за Windows XP (KB920685) Актуализация на защитата за Windows XP (KB921398) Актуализация на защитата за Windows XP (KB921503) Актуализация на защитата за Windows XP (KB921883) Актуализация на защитата за Windows XP (KB922616) Актуализация на защитата за Windows XP (KB922760) Актуализация на защитата за Windows XP (KB922819) Актуализация на защитата за Windows XP (KB923191) Актуализация на защитата за Windows XP (KB923414) Актуализация на защитата за Windows XP (KB923689) Актуализация на защитата за Windows XP (KB923694) Актуализация на защитата за Windows XP (KB923980) Актуализация на защитата за Windows XP (KB924191) Актуализация на защитата за Windows XP (KB924270) Актуализация на защитата за Windows XP (KB924496) Актуализация на защитата за Windows XP (KB924667) Актуализация на защитата за Windows XP (KB925486) Актуализация на защитата за Windows XP (KB925902) Актуализация на защитата за Windows XP (KB926255) Актуализация на защитата за Windows XP (KB926436) Актуализация на защитата за Windows XP (KB927779) Актуализация на защитата за Windows XP (KB927802) Актуализация на защитата за Windows XP (KB928255) Актуализация на защитата за Windows XP (KB928843) Актуализация на защитата за Windows XP (KB929123) Актуализация на защитата за Windows XP (KB930178) Актуализация на защитата за Windows XP (KB931261) Актуализация на защитата за Windows XP (KB931784) Актуализация на защитата за Windows XP (KB932168) Актуализация на защитата за Windows XP (KB933729) Актуализация на защитата за Windows XP (KB935839) Актуализация на защитата за Windows XP (KB935840) Актуализация на защитата за Windows XP (KB936021) Актуализация на защитата за Windows XP (KB937894) Актуализация на защитата за Windows XP (KB938829) Актуализация на защитата за Windows XP (KB941202) Актуализация на защитата за Windows XP (KB941568) Актуализация на защитата за Windows XP (KB941569) Актуализация на защитата за Windows XP (KB941644) Актуализация на защитата за Windows XP (KB943055) Актуализация на защитата за Windows XP (KB943460) Актуализация на защитата за Windows XP (KB943485) Актуализация на защитата за Windows XP (KB944653) Актуализация на защитата за Windows XP (KB946026) Сянка Копирай Клиент Sonic Копирай Модул Sonic DLA Sonic Express Labeler Sonic RecordNow Аудио Sonic RecordNow Данни Sonic Update мениджър SoundMAX SupportSoft помощ служба Актуализация за Windows XP (KB894391) Актуализация за Windows XP (KB898461) Актуализация за Windows XP (KB900485) Актуализация за Windows XP (KB904942) Актуализация за Windows XP (KB908531) Актуализация за Windows XP (KB910437) Актуализация за Windows XP (KB916595) Актуализация за Windows XP (KB920342) Актуализация за Windows XP (KB920872) Актуализация за Windows XP (KB922582) Актуализация за Windows XP (KB925720) Актуализация за Windows XP (KB925876) Актуализация за Windows XP (KB927891) Актуализация за Windows XP (KB929338) Актуализация за Windows XP (KB930916) Актуализация за Windows XP (KB931836) Актуализация за Windows XP (KB933360) Актуализация за Windows XP (KB936357) Актуализация за Windows XP (KB938828) Актуализация за Windows XP (KB942763) WebEx Windows Defender Windows Defender Подписи Windows Imaging Компонент Windows Internet Explorer 7 Windows Media Свързване Windows Media формат 11 Runtime Windows Media формат 11 Runtime Windows Media формат SDK относно - KB891122 Windows Media Player 11 Windows Media Player 11 Windows Представяне фондация Windows XP относно - KB885836 Windows XP относно - KB886185 Windows XP относно - KB887742 Windows XP относно - KB888302 Windows XP относно - KB890859 WinRAR archiver |
|
| |||
| |||
| Отиди на My Computer-> Инструменти-> Опции на папка-> Преглед раздела:
---------- Отидете на Add / Remove Programs и деинсталиране на следното:
Отвори Hijackthis и изберете Направи система, сканира само. Поставете отметка до следните данни: (ако има)
Изход Hijackthis. ---------- Сега двойно кликване My Computer на десктопа и намерете тези папки и да изтриете цялата папка. C: \ Documents и Settings \ Всички Users \ Прилагане Data \лАйв 64 математика няма C: \ Documents и Settings \ Ron \ Прилагане Data \UPLOAD ~ 1 ВUPLOAD ~ 1 е съкращение за нещо, но тя ще започне с качване. ---------- Моля, изтеглете Combofix от sUBs от една от връзките по-долу. (Опитай и трите, ако е необходимо)Важно! Combofix.exe ТРЯБВА се спаси и да избяга от Desktop.
---------- Следващ пункт моля добавете Combofix Дневник Също така нека знае колко неща са сега. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Iexplorer лош имидж-HELPPPP Моля | soupman23 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 11 | 29 Дек 2008 00:52 |
| Iexplorer.exe вирус - моля да ми помогне! | Giant Panda | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 6 октомври 2008 14:55 |
| IEXPLORER.EXE вируса PLS преглед отвличане Дневник | nitingaur | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 15 | 22-ри септември 2008 16:40 |
| Аз съм се на bone.exe вируса за моята iexplorer | damandg | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 12 | 14 Юли 2008 14:31 |
| Iexplorer.exe MATHMA ~ 1.exe RECTBO ~ 1.exe | euphotix | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 17 Jan 2008 23:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |