![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте приятели, Ако някой може да ми помогне ID бъда благодарен. пази се от прозорците добави монтажника пръкват, ако щракнете продължи то е свързано с Adobe Flash. Нейната изпращане ме луд, аз имам Adobe 8 заредена. Предишни завтече Windows защитник сканиране нищо, Ср сканиране-нищо. McAfee сканира нищо. По нормалните единственият, който постоянно хваща всичко беше супер анти шпионски софтуер, и го срещна smitfraud Троян, които впоследствие се отстранява и карантина. Направих друг сканира с нея и тя е ясна, но на този потребител сметка контрол върху добави монтажника изпраща ме стената. Какво трябва да направя за него, всички съвети ще бъде много оценявам, |
|
| |||
| |||
| Опитайте това. Използвайте Adobe Онлайн деинсталираща да се отървете от всички останки. След инсталиране на Свежи Версия Нека да знаем дали това изчиства го. |
|
| |||
| |||
| Здрасти колега и благодаря за отговора. Последвах линка за изтегляне деинсталираща направено тогава прясно инсталирана версия и добавяне на клетка все още се пръкват - наистина ме изпращате около навеждам сега . Някакви идеи какво да правя сега,thyanks |
|
| |||
| |||
| Нека погледнем по-отблизо. Изтеглете и преименуване HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Също така нека ти знаеш за какво точно послание е, че ще получите. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Съобщение за грешка | sashikumaran | Windows операционни системи | 1 | 9 ноември 2008 13:34 |
| Съобщение за грешка | мегабайта | Мултимедия & Codecs | 6 | 8 Март 2008 18:14 |
| Просто получите това съобщение, | slimboy42 | Windows операционни системи | 2 | 16-то Jan 2008 10:43 |
| MS Windows съобщение! помощ! | Kona1984hawaii | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 13 Дек 2007 03:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |