![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky, Pokud někdo mi může pomoci id být vděčný. neustále okna přidat na instalátor odprýskávání nahoru, pokud kliknete na pokračovat se týká Adobe Flash. Jeho odesláním mě blázen, mám adobe 8 nabita. Earlier běžel Windows Defender scan-nic, AVG scan-nic. McAfee scan-nic. Jako za normálních jediný, který soustavně snímá všechno bylo super proti spywaru a je zjištěn smitfraud trojský kůň, který je následně odstraněn a karantény. Udělal další scan s ním a je jasné, ale tento nástroj Řízení uživatelských účtů přidat na instalaci se zasláním mě zeď. Co mám dělat, nějakou radu by bylo hodně, |
|
| |||
| |||
| Zkuste to. Pomocí Adobe Online Uninstaller jak se zbavit všech pozůstatků. Pak nainstalujte Čerstvé Version Dejte mi vědět, pokud se to vyrovnává. |
|
| |||
| |||
| Ahoj kámo, a díky za odpověď. Sledoval jsem na odkaz pro stažení Uninstaller udělat, aby pak instalován čerstvých verzí a přidat na krabici je stále odprýskávání nahoru - odesílání mi opravdu bláznivý nyní . Jakékoliv nápady, co dělat,thyanks |
|
| |||
| |||
| Nechá se blíže. Stáhněte a přejmenujte HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Také dejte mi vědět, co přesně zpráva je, že dostanete. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chybová zpráva | sashikumaran | Operační systémy Windows | 1 | 9. listopadu 2008 13:34 |
| Chybová zpráva | megabyte | Multimedia & Kodeky | 6 | 8. března 2008 18:14 |
| Stačí si tuto zprávu, | slimboy42 | Operační systémy Windows | 2 | 16. leden 2008 10:43 |
| MS WINDOWS zprávu! nápověda! | Kona1984hawaii | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 13. prosince 2007 03:02 |
| Thread Nástroje | |
| |