![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει id να είμαστε ευγνώμονες. να τηρούν τα παράθυρα για να προσθέσετε εγκαταστάτη βρεθώ, εάν κάνετε κλικ για να συνεχίσει αυτή αφορά Adobe Flash. Η αποστολή μου τρελός, έχω φορτωθεί πλίθινο 8. Προηγούμενα εκτελέσατε Windows Defender-scan δεν, δεν avg-scan. McAfee scan-δεν. Όπως κάθε κανονικό το μόνο που συνεχώς συλλέγει οτιδήποτε ήταν σούπερ αντι spyware, και εντόπισε smitfraud Trojan, ο οποίος στη συνέχεια αφαιρείται και σε καραντίνα. Έχουν γίνει μια άλλη σάρωση με αυτό και είναι σαφές, αλλά αυτό το λογαριασμό χρήστη προσθήκη του ελέγχου σχετικά με την εγκατάσταση είναι η αποστολή μου στον τοίχο. Τι πρέπει να κάνω γι 'αυτό, οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν καλόδεκτα, |
|
| |||
| |||
| Δοκίμασε αυτό. Χρησιμοποιήστε το Adobe Online απεγκατάστασης για να απαλλαγούμε από όλα τα υπολείμματα. Στη συνέχεια εγκαταστήστε μια Νωπά Version Επιτρέψτε μου να μάθω αν ανοίγει το. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου mate και ευχαριστώ για την απάντηση. Ακολούθησα το σύνδεσμο για να κατεβάσετε απεγκατάσταση γίνει αυτό, τότε η νέα έκδοση εγκαθίσταται και η προσθήκη για την θέση αυτή εξακολουθεί να βρεθώ up - πραγματικά να μου στείλει σε όλο τον λυγίσει τώρα . Κάθε ιδέες τι να κάνω τώρα,thyanks |
|
| |||
| |||
| Ας δούμε. Λήψη και μετονομασία HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Επίσης θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το ακριβές μήνυμα που σου προσφέρει. |