![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok ljudi, Ako bilo tko može pomoć mene id biti zahvalan. držati uzimajući Windows Installer popping dodaj na gore, ako kliknete i dalje se odnosi na Adobe Flash. Njegova šalje me luda, imam 8 Adobe učitani. Ranije ran Windows Defender scan-ništa, avg scan-ništa. McAfee scan-ništa. Kao po normalnim jedina koja dosljedno pijucima najviše je bilo super anti spyware i trojanskih uočio smitfraud, koji se naknadno uklonjene i karanteni. Učinili još jedan scan sa njom i to je jasno, ali ovo za kontrolu korisničkih računa dodaj na instalacijski šalje me u zid. Što trebam učiniti o tome, bilo koji savjet bi bilo mnogo poštovati, |
|
| |||
| |||
| Probajte ovo. Koristite Adobe Online Uninstaller da biste dobili osloboditi od svi ostaci. Tada se instalirati Svježa Version Pustiti mene znati ako se briše ga. |
|
| |||
| |||
| Hiya mate i hvala za odgovor. I slijedi link za download uninstaller učinio da onda svježe instalirane inačice i dodati na kutija je još uvijek popping up - stvarno me šalje okolo savijati sada . Bilo koji ideja što ću učiniti sadathyanks |
|
| |||
| |||
| Omogućava se bliže izgled. Preuzmite i preimenovanje HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Isto tako pustiti mene znati što je točno onu poruku koju ste dobili. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Poruka o pogrešci | sashikumaran | Windows Operating Systems | 1 | 9. studeni 2008 13:34 |
| Poruka o pogrešci | megabajt | Multimedija i kodeci | 6 | 8. ožujak 2008 18:14 |
| Pravedan dobiti tu poruku, | slimboy42 | Windows Operating Systems | 2 | 16 siječanj 2008 10:43 |
| MS WINDOWS poruku! pomoć! | Kona1984hawaii | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 13. prosinac 2007 03:02 |
| Thread Tools | |
| |