kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Internet hozzátoldjunk üzenet

Reply

Téma eszközök
Old Március 5, 2008, 06:07
Új tag Csoport

Default Internet hozzátoldjunk üzenet

Hi folks,
Ha valaki tud segítsen nekem id hálásak. Folyamatosan windows telepítő hozzátoldjunk durrantó fel, ha rákattint a folytatására vonatkozik Adobe Flash. A küldő én őrült, én az Adobe 8 betöltve.
Korábban futott a Windows Defender scan semmit, avg letapogatású semmit. mcafee scan semmit. Mivel egy normál az egyetlen, amely következetesen felveszi valami szuper anti spyware, és az észlelt smitfraud trójai, amely ezt követően eltávolítják, és karanténba. Volna egy másik scan is, és egyértelmű, de ez a felhasználói adatok ellenőrzését hozzátoldjunk telepítő küld föl a falra. Mit tegyek rá, bármilyen tanácsot sokkal appreciated,
Old Március 5, 2008, 08:31
Moderátor Csoport

Próbáld ki ezt.

Használja a Adobe Online Uninstaller megszabadulni minden maradványai.

Majd telepítsd a Friss Version

Let me know, ha törli azt.

Old Március 5, 2008, 09:44
Új tag Csoport

Szevasz haver, és köszönöm a választ. Követtem a link letölthető eltávolító tenni, hogy az akkor frissen telepített verzióját és a hozzátoldjunk rovatban még popping up - Tényleg küldő nekem körüli bend most. Van ötleted, mit csinál most,
thyanks
Old Március 5, 2008, 09:49
Moderátor Csoport

Lets veszi a dolgokat.
Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
  • Kattintsunk duplán a HJTInstall.
  • Kattintson a Telepítés gombra.
  • Ez automatikusan helyet HJT a C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára.
    • Bezár HijackThis és nevezze.
    • Menj a C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Jobb kettyenés-on HijackThis.exe és válasszuk a Átnevezés.
    • Írd be sniper.exe és nyomjuk meg Enter.
    • Kattintson a jobb gombbal be sniper.exe és válasszuk a Küldés > Desktop (Parancsikon létrehozása)
  • Az asztalon nyílt HiajckThis.
  • Ha a használó Windows Vista, Kattintson a jobb gombbal, és Run As Administrator.
  • Kattintson a Van egy rendszer scan, és mentse a log file gomb
  • HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
  • Másolja, majd illessze be a teljes tartalma a napló a postán.
    • Ne Hijackthis volna meg valamit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
Bár már átnevezték HijackThis a mesterlövész, akkor is utal rá, mint HijackThis vagy HJT

Old Március 5, 2008, 09:53
Moderátor Csoport

Is hadd tudja, mi a pontos üzenete az, hogy kapsz.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hibaüzenet sashikumaran A Windows operációs rendszerek 1 9. november 2008 13:34
Hibaüzenet Megabyte Multimédia és kodekek 6 8. március 2008 18:14
Csak hogy ezt az üzenetet, slimboy42 A Windows operációs rendszerek 2 16. január 2008 10:43
MS Windows üzenetet! segítség! Kona1984hawaii Vírus, kémprogram és biztonság 5 13. december 2007 03:02
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.