![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi folks, Ha valaki tud segítsen nekem id hálásak. Folyamatosan windows telepítő hozzátoldjunk durrantó fel, ha rákattint a folytatására vonatkozik Adobe Flash. A küldő én őrült, én az Adobe 8 betöltve. Korábban futott a Windows Defender scan semmit, avg letapogatású semmit. mcafee scan semmit. Mivel egy normál az egyetlen, amely következetesen felveszi valami szuper anti spyware, és az észlelt smitfraud trójai, amely ezt követően eltávolítják, és karanténba. Volna egy másik scan is, és egyértelmű, de ez a felhasználói adatok ellenőrzését hozzátoldjunk telepítő küld föl a falra. Mit tegyek rá, bármilyen tanácsot sokkal appreciated, |
|
| |||
| |||
| Próbáld ki ezt. Használja a Adobe Online Uninstaller megszabadulni minden maradványai. Majd telepítsd a Friss Version Let me know, ha törli azt. |
|
| |||
| |||
| Szevasz haver, és köszönöm a választ. Követtem a link letölthető eltávolító tenni, hogy az akkor frissen telepített verzióját és a hozzátoldjunk rovatban még popping up - Tényleg küldő nekem körüli bend most . Van ötleted, mit csinál most,thyanks |
|
| |||
| |||
| Lets veszi a dolgokat. Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Is hadd tudja, mi a pontos üzenete az, hogy kapsz. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hibaüzenet | sashikumaran | A Windows operációs rendszerek | 1 | 9. november 2008 13:34 |
| Hibaüzenet | Megabyte | Multimédia és kodekek | 6 | 8. március 2008 18:14 |
| Csak hogy ezt az üzenetet, | slimboy42 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 16. január 2008 10:43 |
| MS Windows üzenetet! segítség! | Kona1984hawaii | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 13. december 2007 03:02 |
| Téma eszközök | |
| |