![]() |
|
| |||
| |||
| היי חברה, אם מישהו יכול לעזור לי תעודת להיות אסיר תודה. לשמור על הוספה מקבל Windows Installer popping למעלה, אם תלחץ על המשך הקשור Adobe Flash. את לשלוח לי משוגע, יש לי Adobe 8 טעון. מוקדם יותר רן-Windows Defender סריקה כלום, ממוצע סריקה-כלום. סריקה-McAfee כלום. בדרך כלל בהתאם היחיד אשר בוחרת באופן עקבי כל דבר היה סופר נגד תוכנות ריגול, והוא זיהה smitfraud trojan, אותם מכן הורידו ו quarantined. עשו סריקה נוספת עם אותו ברור, אבל זה בקרת חשבון משתמש להוסיף על המתקין לשלוח לי את הקיר. מה אני צריך לעשות על זה, כל עצה יהיה הרבה appreciated, |
|
| |||
| |||
| נסה את זה. השתמש מסיר את התוכנה Adobe מקוון כדי להיפטר מכל remnants. לאחר מכן להתקין גירסה טריים תודיע לי אם זה מנקה את זה. |
|
| |||
| |||
| Hiya חבר ותודה על התשובה. עקבתי על הקישור כדי להוריד מסיר לעשות את זה אז מותקנת גירסה טריים וכן להוסיף על תיבת popping עדיין למעלה - באמת לשלוח לי סביב לכופף עכשיו . רעיונות כל מה שאני עושה עכשיו,thyanks |
|
| |||
| |||
| מאפשר לקחת מקרוב נראה. להורדה והתקנה של שינוי שם HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| כמו כן, תודיע לי מה בדיוק את ההודעה שאתה מקבל. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הודעת שגיאה | sashikumaran | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9th נובמבר 2008 13:34 |
| הודעת שגיאה | מגה | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | 8 מרץ 2008 18:14 |
| פשוט לקבל הודעה זו, | slimboy42 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 16th ינואר 2008 10:43 |
| MS Windows הודעת! עזרה! | Kona1984hawaii | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | 13 דצמבר 2007 03:02 |
| שרשרת כלים | |
| |