mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Interneto Įdėti į pranešimą

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 5, 2008, 06:07
Naujas Narys

Default Interneto Įdėti į pranešimą

Hi folks,
Jei kas galėtų man padėti ID būti dėkingas. nuolat ateina Windows Pridėti į montuotojas Popping, jei paspausite ir toliau ji susijusi su Adobe Flash. Jo sending me crazy, i have Adobe 8 pakrauti.
Anksčiau vyko "Windows Defender scan-nieko, Tr scan-nieko. McAfee scan-nieko. Kaip įprasta tik viena, kad pastoviai susitvarko nieko buvo super anti spyware, ir jis nustatomas Smitfraud Trojos arklys, kuris vėliau ji pašalinama ir karantine. Padariau kitą skenavimas su juo ir jis yra aiškus, tačiau šio vartotojo abonemento valdymo Pridėti į Installer siunčiant mane sienos. Ką turėčiau daryti, apie tai, bet patarimas būtų labai vertinama,
Old Kovas 5, 2008, 08:31
Moderatorius Grupė

Try this.

Naudokite Adobe Online Uninstaller atsikratyti visų likučių.

Įdiegti Fresh versija

Leiskite man žinoti, jei ji išvalo jį.

Old Kovas 5, 2008, 09:44
Naujas Narys

Hiya mate ir ačiū už atsakymą. Aš po nuorodą atsisiųsti Uninstaller padaryti, kad tada įdiegti naujausią versiją ir įtraukti į laukelį vis dar Popping - tikrai siunčia man aplink lenkimo dabar. Any ideas ką man dabar daryti,
thyanks
Old Kovas 5, 2008, 09:49
Moderatorius Grupė

Leidžia atidžiau pažvelgti.
Atsisiųskite ir pervardinti HijackThis (HJT)
  • Dukart spustelėkite HJTInstall.
  • Spauskite Įdiegti mygtuką.
  • Jis bus automatiškai vieta HJT į C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po install, HijackThis turėtų atverti jums.
    • Uždaryti HijackThis ir pervadinti.
    • Eikite į C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite HijackThis.exe pasirinkite Pervadinti.
    • Įveskite sniper.exe paspauskite Registracija.
    • Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ant sniper.exe pasirinkite Siųsti > Desktop (Sukurti nuorodą)
  • Nuo darbastalio atidaryti HiajckThis.
  • Jei naudojate "Windows Vista", Dešiniuoju pelės mygtuku ir Vykdyti kaip administratorius.
  • Spauskite Ar sistema nuskaito ir išsaugokite failą mygtukas
  • HijackThis bus nuskaityti ir tada žurnale bus atidaryta Notepad.
  • Nukopijuokite ir įklijuokite visą turinį Prisijunkite savo pranešimą.
    • Ne turi nustatyti HijackThis nieko nėra. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtinas.
Nors mes pervadintas HijackThis Snaiperis, mes vis dar galime kreiptis į jį kaip HijackThis ar HJT

Old Kovas 5, 2008, 09:53
Moderatorius Grupė

Taip pat norėčiau žinoti, kas tiksliai yra tas, kad gausite.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaidos pranešimas sashikumaran Windows "operacinės sistemos 1 9 lapkritis 2008 13:34
Klaidos pranešimas megabaitas Multimedia & Codecs 6 8 kovas 2008 18:14
Just get this message, slimboy42 Windows "operacinės sistemos 2 16 sausis 2008 10:43
MS Windows laišką! padėti! Kona1984hawaii Virus, Spyware & Security 5 13 gruodis 2007 03:02
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.