![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi folks, Jei kas galėtų man padėti ID būti dėkingas. nuolat ateina Windows Pridėti į montuotojas Popping, jei paspausite ir toliau ji susijusi su Adobe Flash. Jo sending me crazy, i have Adobe 8 pakrauti. Anksčiau vyko "Windows Defender scan-nieko, Tr scan-nieko. McAfee scan-nieko. Kaip įprasta tik viena, kad pastoviai susitvarko nieko buvo super anti spyware, ir jis nustatomas Smitfraud Trojos arklys, kuris vėliau ji pašalinama ir karantine. Padariau kitą skenavimas su juo ir jis yra aiškus, tačiau šio vartotojo abonemento valdymo Pridėti į Installer siunčiant mane sienos. Ką turėčiau daryti, apie tai, bet patarimas būtų labai vertinama, |
|
| |||
| |||
| Try this. Naudokite Adobe Online Uninstaller atsikratyti visų likučių. Įdiegti Fresh versija Leiskite man žinoti, jei ji išvalo jį. |
|
| |||
| |||
| Hiya mate ir ačiū už atsakymą. Aš po nuorodą atsisiųsti Uninstaller padaryti, kad tada įdiegti naujausią versiją ir įtraukti į laukelį vis dar Popping - tikrai siunčia man aplink lenkimo dabar . Any ideas ką man dabar daryti,thyanks |
|
| |||
| |||
| Leidžia atidžiau pažvelgti. Atsisiųskite ir pervardinti HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Taip pat norėčiau žinoti, kas tiksliai yra tas, kad gausite. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaidos pranešimas | sashikumaran | Windows "operacinės sistemos | 1 | 9 lapkritis 2008 13:34 |
| Klaidos pranešimas | megabaitas | Multimedia & Codecs | 6 | 8 kovas 2008 18:14 |
| Just get this message, | slimboy42 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 16 sausis 2008 10:43 |
| MS Windows laišką! padėti! | Kona1984hawaii | Virus, Spyware & Security | 5 | 13 gruodis 2007 03:02 |
| Temos įrankiai | |
| |