mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Interneta pievienot uz ziņu

Reply

Thread Tools
Old Marts 5, 2008, 06:07
New Member Group

Default Interneta pievienot uz ziņu

Hi folks,
Ja kāds varētu man palīdzēt id būt pateicīgi. turēt kļūst logi pievienot uz uzstādītāji popping up, ja noklikšķināt uz turpmāk tas attiecas uz Adobe Flash. Tās mani sūtīja crazy, i have Adobe 8 iekrauj.
Agrāk skrēja Windows Defender skenēšanas neko, avg scan neko. McAfee Scan-neko. Kā vienu normālu vienīgais, kas pastāvīgi paceļ kaut kas bija super anti spyware, un tas atklāts smitfraud Trojan, kuru tā pēc tam noņemt un karantīnā. Ir izdarījušas citas skenēšanu ar to un ir skaidrs, taču šī lietotāja konta kontrole pievienot uz uzstādītāju sūta mani pie sienas. Kas man jādara, par to, kāds padoms būtu ļoti appreciated,
Old Marts 5, 2008, 08:31
Moderator Group

Try this.

Lietošanai Adobe Online atinstalētājs atbrīvoties no visas paliekas.

Instalēt Fresh Version

Dariet man zināmu, ja tās notīra to.

Old Marts 5, 2008, 09:44
New Member Group

Hiya mate un paldies par atbildi. Es sekoju saites, lai lejupielādētu atinstalētājs darījuši pēc tam uzstāda jaunu versiju un pievienojumprogrammu kaste ir vēl popping up - tiešām sūtīt man apkārt līkumu tagad. Any ideas, ko man darīt tagad,
thyanks
Old Marts 5, 2008, 09:49
Moderator Group

Ļauj pietuvināt.
Lejupielādējiet un pārdēvēt HijackThis (HJT)
  • Double-click uz HJTInstall.
  • Noklikšķiniet uz Install pogu.
  • Tas automātiski novietot HJT in C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Pēc instalēšanas, HijackThis jāatver jums.
    • Aizvērt HijackThis un pārdēvēt to.
    • Iet uz C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Tiesības, noklikšķiniet uz HijackThis.exe un izvēlieties Pārdēvēt.
    • Tips sniper.exe un nospiediet Enter.
    • Right-click uz sniper.exe un izvēlieties Sūtīt > Desktop (izveidot īsceļu)
  • No darbvirsmas atvērts HiajckThis.
  • Ja izmanto Windows Vista, Labo klikšķi un Run As Administrator.
  • Noklikšķiniet uz Vai sistēmas skenēšanu un saglabāt log failu poga
  • HijackThis skenēs un tad log atvērsies notepad.
  • Nokopējiet un ielīmējiet visu saturu no log in your post.
    • Nav ir HijackThis noteikt kaut kas vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama.
Kaut arī mums ir pārdēvēta HijackThis ir snaiperis, mēs vēl aizvien norādīs uz to, HijackThis vai HJT

Old Marts 5, 2008, 09:53
Moderator Group

Arī ļaujiet man zināt, kas tieši to vēstuli, ir tas, ka jums.

Reply

Register

Bookmarks