![]() |
|
| |||
| |||
| Hi folks, Ja kāds varētu man palīdzēt id būt pateicīgi. turēt kļūst logi pievienot uz uzstādītāji popping up, ja noklikšķināt uz turpmāk tas attiecas uz Adobe Flash. Tās mani sūtīja crazy, i have Adobe 8 iekrauj. Agrāk skrēja Windows Defender skenēšanas neko, avg scan neko. McAfee Scan-neko. Kā vienu normālu vienīgais, kas pastāvīgi paceļ kaut kas bija super anti spyware, un tas atklāts smitfraud Trojan, kuru tā pēc tam noņemt un karantīnā. Ir izdarījušas citas skenēšanu ar to un ir skaidrs, taču šī lietotāja konta kontrole pievienot uz uzstādītāju sūta mani pie sienas. Kas man jādara, par to, kāds padoms būtu ļoti appreciated, |
|
| |||
| |||
| Try this. Lietošanai Adobe Online atinstalētājs atbrīvoties no visas paliekas. Instalēt Fresh Version Dariet man zināmu, ja tās notīra to. |
|
| |||
| |||
| Hiya mate un paldies par atbildi. Es sekoju saites, lai lejupielādētu atinstalētājs darījuši pēc tam uzstāda jaunu versiju un pievienojumprogrammu kaste ir vēl popping up - tiešām sūtīt man apkārt līkumu tagad . Any ideas, ko man darīt tagad,thyanks |
|
| |||
| |||
| Ļauj pietuvināt. Lejupielādējiet un pārdēvēt HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Arī ļaujiet man zināt, kas tieši to vēstuli, ir tas, ka jums. |
![]() |
|
| Bookmarks |