rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Internet dodać na wiadomość

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 marca 2008, 06:07
Nowe państwa grupy

Hi Folks,
Jeśli ktoś może mi pomóc id być wdzięczni. keep getting okien dodać na instalatora popping up, jeśli klikniesz w dalszym ciągu odnosi się ono do Adobe Flash. Jego wysłanie mnie do szału, mam adobe 8 załadowany.
Wcześniej prowadził Windows Defender skanowania nic, śr skanowania nic. McAfee skanowania nic. Jak na normalne tylko, że stale podnosi wszystko było super anty spyware i wykrył smitfraud trojan, który następnie usunięte i poddane kwarantannie. Czy zrobić to z innego skanowania i jest oczywiste, ale to konto użytkownika dodać kontroli na instalatora jest wysłanie mnie na ścianie. Co mam zrobić, jakąś radę byłoby bardzo doceniane,
Old 5 marca 2008, 08:31
Moderator grupy

Spróbuj tego.

Użyj Adobe Online Uninstaller aby pozbyć się wszelkich pozostałości.

Następnie zainstaluj Wersja Fresh

Let me know if it clears it up.

Old 5 marca 2008, 09:44
Nowe państwa grupy

Cześć kolego i dzięki za odpowiedź. Ja się link do pobrania dezinstalatora zrobić, aby następnie zainstalowana wersja świeże i dodać w polu jest jeszcze popping up - wysyłając mi naprawdę wokół zginania się. Wszelkie pomysły, co zrobić,
thyanks
Old 5 marca 2008, 09:49
Moderator grupy

Pozwala przyjrzeć się bliżej.
Pobierz i zmień HijackThis (HJT)
  • Kliknij dwukrotnie HJTInstall.
  • Kliknij na Zainstaluj przycisk.
  • Będzie ona automatycznie miejsce w HJT C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • Po instalacji, HijackThis należy otworzyć dla Ciebie.
    • Blisko HijackThis i zmienić jego nazwę.
    • Przejdź do katalogu C: \ Program Files \ Trend Micro \HijackThis.exe
    • Kliknij prawym przyciskiem myszy HijackThis.exe i wybierz Zmień nazwę.
    • Wpisz sniper.exe i naciśnij Wprowadź.
    • Kliknij prawym przyciskiem myszy na sniper.exe i wybierz Wyślij do > Desktop (utworzyć skrót)
  • Od pulpicie otworzyć HiajckThis.
  • W przypadku korzystania Windows Vista, Kliknij prawym przyciskiem myszy i Uruchom jako administrator.
  • Kliknij na Czy system skanowania i zapisać plik Przycisk
  • HijackThis skanowania, a następnie zalogować się otworzyć w Notatniku.
  • Skopiuj, a następnie wkleić całą zawartość dziennika w post.
    • Nie HijackThis nic się jeszcze ustalić. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe, a nawet konieczne.
Chociaż mamy przemianowane HijackThis do sniper, będziemy w dalszym ciągu odnoszą się do niego jak HijackThis lub HJT

Old 5 marca 2008, 09:53
Moderator grupy

Także daj mi znać jakie dokładnie jest komunikat, że masz.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.