![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Folks, Jeśli ktoś może mi pomóc id być wdzięczni. keep getting okien dodać na instalatora popping up, jeśli klikniesz w dalszym ciągu odnosi się ono do Adobe Flash. Jego wysłanie mnie do szału, mam adobe 8 załadowany. Wcześniej prowadził Windows Defender skanowania nic, śr skanowania nic. McAfee skanowania nic. Jak na normalne tylko, że stale podnosi wszystko było super anty spyware i wykrył smitfraud trojan, który następnie usunięte i poddane kwarantannie. Czy zrobić to z innego skanowania i jest oczywiste, ale to konto użytkownika dodać kontroli na instalatora jest wysłanie mnie na ścianie. Co mam zrobić, jakąś radę byłoby bardzo doceniane, |
|
| |||
| |||
| Spróbuj tego. Użyj Adobe Online Uninstaller aby pozbyć się wszelkich pozostałości. Następnie zainstaluj Wersja Fresh Let me know if it clears it up. |
|
| |||
| |||
| Cześć kolego i dzięki za odpowiedź. Ja się link do pobrania dezinstalatora zrobić, aby następnie zainstalowana wersja świeże i dodać w polu jest jeszcze popping up - wysyłając mi naprawdę wokół zginania się . Wszelkie pomysły, co zrobić,thyanks |
|
| |||
| |||
| Pozwala przyjrzeć się bliżej. Pobierz i zmień HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Także daj mi znać jakie dokładnie jest komunikat, że masz. |