![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună oameni buni, Dacă cineva poate să-mi ajute id fi recunoscator. Noţiuni de bază Windows păstrează adăuga la instalare popping sus, dacă faceţi clic în continuare se referă la Adobe Flash. Sa-mi trimite nebun, i-au Adobe 8 încărcate. Anterior, a fugit de scanare Windows Defender-nimic, nimic nu-med de scanare. mcafee scanare-nimic. Ca pe normal singurul care constant preia nimic a fost super anti spyware, şi acesta a identificat o smitfraud troian, care a scos-o şi, ulterior, în carantină. Au făcut un alt scanare cu el şi este clar, dar acest cont de utilizator de control adăuga la instalare este de a trimite-ma de perete. Ce trebuie să fac despre asta, orice sfat ar fi foarte apreciate, |
|
| |||
| |||
| Încearcă asta. Utilizaţi Adobe Online dezinstalare pentru a scăpa de toate resturi. Apoi, instalaţi un Proaspete Version Lasă-mă să ştiu dacă se şterge-o. |
|
| |||
| |||
| Buna colega şi mulţumesc pentru răspuns. L-am urmărit pe link-ul pentru a descărca dezinstalare făcut ca apoi instalat versiunea proaspătă şi adăugaţi pe caseta este încă popping up - Chiar mă trimite în jurul îndoiţi acum . Orice idei ceea ce fac acum,thyanks |
|
| |||
| |||
| Să ia o privire mai atentă. Descărcaţi şi redenumiţi HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| De asemenea, lasă-mă să ştiu ce este exact mesajul pe care îl obţine. |