![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky, Ak niekto mi môže pomôcť id byť vďačný. neustále okná pridať na inštalátor odprýskávání hore, ak kliknete na pokračovať sa týka Adobe Flash. Jeho odoslaním mě blázon, mám adobe 8 nabita. Earlier běžel Windows Defender scan-nic, AVG scan-nič. McAfee scan-nič. Ako za normálnych jediný, ktorý neustále sníma všetko bolo super proti spywaru a je zistený smitfraud trójsky kôň, ktorý je následne odstránený a karantény. Urobil ďalšie scan s ním a je jasné, ale tento nástroj riadenia užívateľských účtov pridať na inštaláciu sa zaslaním mě stenu. Čo mám robiť, nejakú radu by bolo veľa, |
|
| |||
| |||
| Skúste to. Pomocou Adobe Online Uninstaller ako sa zbaviť všetkých pozostatkov. Potom nainštalujte Čerstvé Version Dajte mi vedieť, ak sa to vyrovnáva. |
|
| |||
| |||
| Ahoj kamoš, a vďaka za odpoveď. Sledoval som na odkaz pre stiahnutie Uninstaller urobiť, aby potom inštalovaný čerstvých verziám a pridať na krabici je stále odprýskávání hore - odosielanie mi naozaj bláznivý teraz . Akékoľvek nápady, čo robiť,thyanks |
|
| |||
| |||
| Nechá sa bližšie. Stiahnite a premenujte HijackThis (Hjt)
|
|
| |||
| |||
| Tiež dajte mi vedieť, čo presne správa je, že dostanete. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chybové hlásenie | sashikumaran | Operačné systémy Windows | 1 | 9. novembra 2008 13:34 |
| Chybové hlásenie | megabyte | Multimedia & Kodeky | 6 | 8. marca 2008 18:14 |
| Stačí si túto správu, | slimboy42 | Operačné systémy Windows | 2 | 16. január 2008 10:43 |
| MS WINDOWS správu! Pomoc! | Kona1984hawaii | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 13. decembra 2007 03:02 |
| Thread Tools | |
| |