![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво људи, Ако било ко може помоћ мене ид бити захвалан. држати добивање Уиндоус Инсталлер поппинг додај на горе, ако кликнете и даље се односи на Адобе Фласх. Његова шаље ме луда, имам 8 Адобе учитан. Раније еарлы Уиндоус Дефендер Сцан-ништа, авг Сцан-ништа. МцАфее Сцан-ништа. Као по нормалним једина која досљедно пијући највише је било супер анти спыуаре и тројанских уочио смитфрауд, који се накнадно уклоњене и карантени. Учинили још један Сцан са њом и то је јасно, али ово за контролу корисничких рачуна додај на инсталациони шаље ме у зид. Шта да радим о томе, било који савет би било много поштовати, |
|
| |||
| |||
| Пробајте ово. Користите Адобе Онлине Унинсталлер да бисте добили ослободити од сви остаци. Тада се инсталирати Свјежа Версион Јави ми ако се брише га. |
|
| |||
| |||
| Хиыа мате и хвала за одговор. И следи линк за доунлоад унинсталлер учинио да онда свеже инсталиране верзије и додате на кутија је још увек поппинг уп - стварно ме шаље около савијати сада . Било који идеја што ћу учинити садатхыанкс |
|
| |||
| |||
| Омогућава се ближе формат. Преузмите и преименовање ХијацкТхис (ХЈТ)
|
|
| |||
| |||
| Исто тако јави ми шта је тачно ону поруку коју сте добили. |