![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba dostlar, Eğer biri bana minnettar olmak kimliği yardımcı olabilir. elde Windows Installer kadar popping üzerinde, eğer tıklayın flaş kerpiç ilgilidir devam eklemek tutun. Bu gönderme bana deli, I have Acrobat 8 yüklendi. Daha önce Windows Defender tarama yok, tarama yok ortalama koştum. McAfee tarama yok. Bu sürekli bir şey alır, normal tek başına gibi süper Anti casus yazılım, ve onu daha sonra da kaldırıldı ve karantinaya bir smitfraud trojan, algıladı. Bir başka ile tarama yapıldı ve bu açık, ama bu kullanıcı hesabını kontrol yükleyici ekleyecek duvar beni gönderiyor. Ben bu konuda ne yapmam gerekir, herhangi bir tavsiye daha, büyük mutluluk duyacağız |
|
| |||
| |||
| Bu deneyin. Kullan Adobe Online Uninstaller için tüm kalıntıları kurtulun. Sonra yüklemek Taze Sürüm Eğer bu kadar temizler bana bildirin. |
|
| |||
| |||
| Merhaba dostum ve teşekkür cevap için. Ben hala popping indirebilirsiniz Uninstaller yapılması için bağlantıyı sonra yeni sürümü ve kutusunu eklemek yüklü izledi - gerçekten şimdi viraj etrafında beni gönderme . Şimdi ne herhangi bir fikir,thyanks |
|
| |||
| |||
| Daha yakından bakmak sağlar. İndirme ve yeniden adlandırmak HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Ayrıca bana kesin mesaj almak ne olduğunu bildirin. |