![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Якщо хто-небудь може мені допомогти ID бути вдячні. Початок тримати вікна додати з установки вискакують, якщо натиснути продовжити це пов'язано з Adobe Flash. Його відправка мене з розуму, я Adobe 8 завантажені. Раніше РАН Захисник Windows Scan-нічого, Avg Scan-нічого. McAfee Scan-нічого. Відповідно до нормальним єдиною, яка послідовно набирає все було супер Anti Spyware, і вона виявила SmitFraud трояна, який вона згодом видаляється і карантин. Зробили сканування з одним, і це зрозуміло, але це User Account Control додати з установки послав мене до стіни. Що я повинен зробити це, будь-який рада буде високо цінується, |
|
| |||
| |||
| Спробуйте це. Використовуйте Онлайн Adobe Uninstaller щоб позбутися від всіх залишків. Потім встановіть Свіжа версія Дозвольте мені знати, якщо він очищає її. |
|
| |||
| |||
| Привіт Мати і спасибі за відповідь. Я слідував за посиланням для завантаження видалення зробили те, що встановлена свіжа версія і додати на полі ще вискакують - дійсно посилати мені Around The Bend зараз . Будь-які ідеї Що мені тепер робити,thyanks |
|
| |||
| |||
| Давайте ближче. Завантажити та перейменувати HijackThis (HJT)
|
|
| |||
| |||
| Крім того, дайте мені знати, що точне повідомлення, що ви отримуєте. |