![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hi, im nového na fórech, ale i potřeba trochu poradit. Moje nan hs pryč a koupil nějaké levné a nasty advent notebook, který je nesmírně underpowered také rozhodli zakoupit si některé z plné Norton Internet Security. ale s notebookem pouze s 256 MB paměti jeho chod poměrně pomalé. Mohl by někdo doporučit některý software, který isnt takový systém chrapoun ocení jakoukoli radu |
|
| |||
| |||
| Tato Thread má mnoho tipů, vše zdarma, které mohou být použity k zabezpečení svého počítače a webových surfování. |
|
| |||
| |||
| PS Pokud se vám nevadí nouzové přistání Norton je všeobecně doporučeno tak. V Norton Nástroj pro odstranění Navrhujeme. Norton / Symantec produktů mohou být notoricky obtížné odstranit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych navrhnout pomocí Panda Antivirus Pro 2009, má malou nohu tisknout všechny funkce budete potřebovat nebude zabořit své zdroje dolů.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkontrolujte datum před odesláním, myslím, že Vám toto vlákno je poměrně starý! Vy jste rok a půl pozdě
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows 7 a BT Broadband Internet Security Suite Kompatibilita | Mike0001 | Operační systémy Windows | 2 | 23.října 2009 02:47 |
| Je něco špatného na Panda Internet Security | hopthwoks | Virus, spyware a bezpečnost | 58 | 10. dubna 2009 19:46 |
| ZoneAlarm internet suecurity suite pomoc! | computeruler | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 10 dubna 2008 15:52 |
| Bezpečnostní radu pro pomalé laptop | runoades | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 8. února 2008 09:30 |
| McAfee Security Suite skončit! | thefixer | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 16. prosince 2007 16:48 |
| Thread Nástroje | |
| |