![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, im νέα για το φόρουμ αλλά χρειάζομαι κάποια συμβουλή. My nan hs πήγε και αγόρασε κάποιο φθηνό φορητό υπολογιστή και την άσχημη εμφάνιση, η οποία είναι πολύ underpowered έχει επίσης αποφασίσει να αγοράσει η ίδια κάποια πλήρη ορίζονται Norton Internet Security. αλλά με το laptop έχοντας μόνο 256MB μνήμης από τη λειτουργία μάλλον αργή. Θα μπορούσε κανείς να συστήσει κάποιο λογισμικό το οποίο isn't ένα τέτοιο σύστημα χελώνη Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή |
|
| |||
| |||
| Αυτό το νήμα έχει πολλές συμβουλές, όλα δωρεάν, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξασφαλίσει τον υπολογιστή σας και web surfing. |
|
| |||
| |||
| PS Αν δεν σας πειράζει προσθαλάσσωσης Norton είναι ευρέως συνιστώμενη κάνουν. Το Norton Removal Tool Προτείνεται. Norton / Symantec προϊόντων μπορεί να είναι εμφανώς δύσκολο να αρθούν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να προτείνω τη χρήση Panda Antivirus Pro 2009, έχει ένα μικρό πόδι εκτύπωση με όλα τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να μην σας BoG πόρων κάτω.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ελέγξτε την ημερομηνία πριν από την θέση σας, νομίζω ότι θα βρείτε αυτό το νήμα είναι αρκετά παλιά! Είσαι ενάμιση χρόνο αργά