![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, novi im na forumima, ali mi treba malo savjeta. Moje nan HS otišao i kupio neki jeftini i prljavi Advent laptop, koji je neizmjerno underpowered je također odlučio da kupi sebi neki puni out Norton Internet Security. ali sa laptopa koji imaju samo 256MB memorije s prikazivanjem svojih prilično spora. Itko mogao preporučiti neki program koji nije takav sustav krmak bi bilo koji savjet |
|
| |||
| |||
| Ovaj Thread ima mnogo savjeta, sve besplatno, koji se može koristiti da bi osigurali vaše računalo i Internet surfanje. |
|
| |||
| |||
| PS Ako vam ne smeta rova Norton je široko preporuča taj način. Taj Norton Removal Tool je predložen. Sjever / Symantecovu proizvodi mogu biti notoriously teško ukloniti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htjela predlažemo da koristite Panda Antivirus Pro 2009, ima mali print pješice sa svim značajkama vam je potrebno da ne bi blato vaše resurse dolje.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjerite datum prije nego post, mislim da ćete naći ovaj thread je prilično star! Ti si godinu i pol kasno
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows 7 i BT Širokopojasni Internet Security Suite Kompatibilnost | Mike0001 | Windows Operating Systems | 2 | 23 listopad 2009 02:47 |
| Postoji nešto u redu sa Panda Internet Security | hopthwoks | Virus, Spyware i sigurnost | 58 | 10. travanj 2009 19:46 |
| ZoneAlarm Internet suecurity suite pomoć! | computeruler | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 10. travanj 2008 15:52 |
| Sigurnosni savjet za spori laptopa | runoades | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 8. veljača 2008 09:30 |
| McAfee Security Suite na isteći! | thefixer | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 16. prosinac 2007 16:48 |
| Thread Tools | |
| |