![]() |
|
| |||
| |||
| היי, IM חדש לפורום אבל אני צריך קצת ייעוץ. אזור נאן ו HS הלך קצת קנה בזול ו ביש ההתגלות הנייד, שנמצא במדה נכרת underpowered גם היא החליטה לקנות לעצמה קצת מלא את Norton Internet Security. אבל רק עם מחשב נייד בעל זיכרון של 256MB שלו אלא פועל באיטיות. מישהו יכול להמליץ על כמה תוכנות בו isn't כזה מערכת חזיר היו מעריכים כל עצה |
|
| |||
| |||
| נ.ב. אם לא אכפת לך את Norton ציוף היא רחבה מומלץ לעשות זאת. ה Norton Removal Tool הוא הציע. Norton / Symantec notoriously המוצרים יכול להיות קשה להסיר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי מציע להשתמש Panda Antivirus 2009 Pro, יש לו רגל קטנה עם הדפס את כל התכונות שאתה לא היית צריך את המשאבים כדי לשקוע למטה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק את התאריך לפני הפרסום, אני חושב שתמצא את זה הוא דווקא פתיל הישן! אתה שנה וחצי מאוחר
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חלונות 7 ו BT broadband Internet Security Suite תאימות | Mike0001 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 23 אוקטובר 2009 02:47 |
| האם יש משהו לא בסדר עם Panda Internet Security | hopthwoks | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 58 | -10 לאפריל 2009 19:46 |
| ZoneAlarm Internet suecurity Suite עזרה! | computeruler | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | -10 לאפריל 2008 15:52 |
| ייעוץ בנושאי אבטחה עבור איטי הנייד | runoades | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 8 פברואר 2008 09:30 |
| McAfee Security Suite לפוג! | thefixer | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 8 | 16th דצמבר 2007 16:48 |
| שרשרת כלים | |
| |