![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, im nauji forumai, bet man reikia patarimų bitų. Mano NaN SS atvyko ir nusipirko pigių ir nemalonių Advent nešiojamas, kuris yra žymiai underpowered ji taip pat nusprendė nusipirkti sau kai visą iš Norton Internet Security. bet su laptop turintys tik 256MB atminties, jos veikia gana lėtai. Gal kam nors rekomenduoti, kai programinė įranga, kuri forget tokia sistema šernas būtų dėkingi už bet kokius patarimus |
|
| |||
| |||
| This Thread yra daug patarimų, visi laisvi, kurios gali būti naudojamos apsaugoti jūsų kompiuterio ir interneto naršymas. |
|
| |||
| |||
| PS Jei ne tai, priverstinio tūpimo ant vandens Norton plačiai rekomenduojama tai daryti. Norton Removal Tool siūloma. Norton / Symantec produktai gali būti gerai žinoma sunku pašalinti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siūlyčiau naudoti Panda Antivirus Pro 2009, ji buvo maža koja spausdinti visus funkcijos Jums nereikia bog jūsų lėšų taisyklės.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Patikrinkite dienos prieš išsiųsdami, manau, rasite šioje temoje yra gana senas! Jūs pusantrų metų pabaigoje
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows 7 ir BT Broadband Internet Security Suite Suderinamumas | Mike0001 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 23 spalis 2009 02:47 |
| Ar yra kažkas negerai su Panda Internet Security | hopthwoks | Virus, Spyware & Security | 58 | Balandis 10, 2009 19:46 |
| ZoneAlarm Internet suecurity Suite padėti! | computeruler | Virus, Spyware & Security | 3 | Balandis 10, 2008 15:52 |
| Saugumo patarimai lėtai nešiojamas kompiuteris | runoades | Virus, Spyware & Security | 1 | 8 vasaris 2008 09:30 |
| McAfee Security Suite baigiasi! | thefixer | Virus, Spyware & Security | 8 | 16 gruodis 2007 16:48 |
| Temos įrankiai | |
| |