![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, im noi la forum, dar am nevoie de un pic de consiliere. My nan hs plecat şi a cumpărat nişte ieftin şi prost Advent laptop, care este foarte underpowered ea a decis, de asemenea, pentru a se cumpăra unele plin de Norton Internet Security. dar cu laptop-ul doar cu 256 MB de memorie sa ruleze destul de lent. Poate cineva recomanda unele software-ul care isnt un astfel de sistem de porc ar aprecia orice sfat |
|
| |||
| |||
| Acest Thread are mai multe sfaturi, totul gratuit, care pot fi utilizate pentru a asigura pe computerul dumneavoastră şi de navigare pe web. |
|
| |||
| |||
| PS Dacă nu aveţi nimic de obiectat aruncat Norton este recomandat pe scară largă a face acest lucru. De Norton Eliminarea Unealtă este sugerat. Norton / Symantec produse pot fi greu pentru a elimina în mod notoriu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş sugera utilizarea Panda Antivirus Pro 2009, are un mic picior de imprimare cu toate caracteristicile va trebui să nu vă BOG resurse jos.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verificaţi data înainte de a vă posta, cred că veţi găsi acest fir este destul de vechi! Esti un an şi jumătate întârziere