![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, im nové na fórach, ale aj potreba trochu poradiť. Moja nan hs preč a kúpil nejaké lacné a nasty advent notebook, ktorý je nesmierne underpowered tiež rozhodli zakúpiť si niektoré z plnej Norton Internet Security. ale s notebookem iba s 256 MB pamäte jeho chod pomerne pomalé. Mohol by niekto odporučiť niektorý softvér, ktorý isnt takýto systém chrapoun ocenia akúkoľvek radu |
|
| |||
| |||
| Táto Thread má mnoho tipov, všetko zdarma, ktoré môžu byť použité na zabezpečenie svojho počítača a webových surfovania. |
|
| |||
| |||
| PS Ak sa vám nevadí núdzové pristátie Norton je všeobecne odporúča tak. V Norton Nástroj pre odstránenie Navrhujeme. Norton / Symantec produktov môžu byť notoricky ťažké odstrániť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych navrhnúť pomocou Panda Antivirus Pro 2009, má malú nohu tlačiť všetky funkcie budete potrebovať nebude zabořit svoje zdroje nadol.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skontrolujte dátum pred odoslaním, myslím, že Vám toto vlákno je pomerne starý! Vy ste rok a pol neskoro
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows 7 a BT Broadband Internet Security Suite Kompatibilita | Mike0001 | Operačné systémy Windows | 2 | 23.října 2009 02:47 |
| Je niečo zlého na Panda Internet Security | hopthwoks | Virus, spyware a bezpečnosť | 58 | 10. apríla 2009 19:46 |
| ZoneAlarm internet suecurity suite pomoc! | computeruler | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 10 apríla 2008 15:52 |
| Bezpečnostné radu pre pomalé laptop | runoades | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 8. februára 2008 09:30 |
| McAfee Security Suite skončiť! | thefixer | Virus, spyware a bezpečnosť | 8 | 16. decembra 2007 16:48 |
| Thread Tools | |
| |