![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Току-що инсталирана Kaspersky ... Сега, когато стартирам моя компютър iy просто показва документи и нищо друго, което трябва да пуснете Explorer.exe да направя нещо
| |||
| |||
| Звучи като нещо друго тогава Kaspersky. Направи това онлайн сканиране, за да бъде сигурен. Kaspersky Онлайн сканиране |
|
| |||
| |||
| 1: Прочетете и приемете споразумението 2: Ще се promted за инсталиране на ActiveX компонент от Kaspersky, щракнете върху Да. 3: Ако видите диалогов Windows питам, ако искате да инсталирате този софтуер, щракнете върху бутона Инсталиране. 4: Програмата ще стартира и след това започнете да изтегляте последната дефиниция на файлове, 5: Когато "Update напредък" линия се променя на "READY" и "NEXT ->" бутона става достъпна, моля, кликнете върху нея. 6: Щракнете върху Сканирай Настройки бутон, а в следващия прозорец изберете разширената база данни, и натиснете ОК. 7: Под "Моля изберете цел да сканира:", щракнете върху Моят компютър, за да стартирате сканирането. 8: Когато сканирането приключи, натиснете бутона "Запазване като текст" бутона, и да запишете файла като kavscan.txt на вашия работен плот, затворете Kaspersky Он-лайн Скенер прозорец. 9: Добавяне на дневника като attatchment в следващата публикация. |
|
| |||
| |||
| Im сканиране сега .... Но мисля, че може да е нарушена kasperski вируса и сега тя е на вилнеене LOL |
|
| |||
| |||
| Точно така. |
|
| |||
| |||
| OK, и сега той е намерил 3 ключови loggers направих .... изкрещя 5 пъти с моята обем до пълното и успешно да ме накара да ми почва самостоятелно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Трябва да обичаш, че Kaspersky писък. Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Нека да има, за да видя дали нещо гадно е действал на вашата система. Моля, изтеглете от HJT ТУК. Направи система, сканира и след това да дневника като прикачен файл тук. Също така, моля ви да изтеглите Panda Antirootkit от ТУК. Отбележете в полето, която казва Задълбочен сканиране и следвайте инструкциите на екрана. Не отстранявайте всякакви ROOTKITS неизвестни на този етап. Вместо това, да ме уведомите за резултатите във вашата следваща отговор. Обърнете внимание: Panda Antirootkit не е comaptible с Windows Vista. Ако работите с Vista, тогава моля изтеглете AVG Antirootkit програма. Изключете от мрежата и инсталирате програмата. Стартирайте програмата и маркирайте Indepth сканиране. Не са AVG Antirootkit определи нещо, вместо да ме уведомите за резултатите. След като сканирането приключи, свържете към мрежата. Почит Jase |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ubuntu 9,04 Анти-Virus необходимо? | KanoakaVirus | Linux & Алтернативни OS | 3 | 8-ми август 2009 година 13:14 |
| Анти-Virus програми | Ian1943 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 1-во Фев 2008 11:02 |
| Коя антивирусна Използвате ли? | slipend | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 34 | 6 януари 2008 11:19 |
| Безплатна анти вирус | tinkerbell | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 13 | 7 Ноем 2007 05:08 |
| AVG Анти Вирус Безплатно! | Hybr! Г | Общи Софтуер Чат | 7 | 11 Окт 2006 23:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |