![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen jsem nainstalován Kaspersky ... Nyní, když jsem start počítače IY právě zobrazuje dokumenty a nic jinýho i potřeba spustit explorer.exe dělat cokoli
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1: Přečtěte si a přijměte dohody 2: Budete promted o instalaci ActiveX komponenty od Kaspersky, klepněte na tlačítko Ano. 3: Pokud se zobrazí dialogové okno Windows dotazem, zda chcete nainstalovat software, klepněte na tlačítko Instalovat. 4: Program se spustí a potom začít stahovat nejnovější definice souborů, 5: Když se "Update pokroku" linie změny "Ready" a "Další ->" tlačítko k dispozici, klikněte na ni. 6: Klepněte na tlačítko Scan Nastavení a v dalším okně vyberte Rozšířená databáze a klepněte na tlačítko OK. 7: Za "Vyberte cíl pro skenování:", klikněte na Tento počítač pro spuštění skenování. 8: Při testování je hotový, klikněte na tlačítko "Uložit jako Text" tlačítko a soubor uložte jako kavscan.txt na ploše, zavřete Kaspersky On-line Scanner okna. 9: Doplňuje se přihlásit jako attatchment ve vaší příští post. |
|
| |||
| |||
| im skenování hned .... Ale myslím, že může být narušen kasperski viru a nyní je na zuření lol |
|
| |||
| |||
| Přesně tak. |
|
| |||
| |||
| ok a nyní jej nalezl 3 zaznamenávání stisknutých kláves jsem křičel .... 5 krát s mojí plné hlasitosti a úspěšně mě moje vlastní půdy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Musíme milovat, že Kaspersky kňučet. Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Umožňuje mít kontrolu, zda něco nasty běží na vašem systému. Stáhněte si prosím z HJT ZDE. Spustit systém skenování, pak po přihlášení jako přílohu zde. Také, prosím, mohl byste stáhnout Panda Antirootkit od ZDE. Zaškrtněte políčko, které říká Podrobně scan a postupujte podle pokynů na obrazovce. Neodstraňujte žádné UNKNOWN rootkitů v této fázi. Místo, dejte mi vědět na výsledky v další odpovědi. Poznámka: Panda Antirootkit není comaptible s Windows Vista. Pokud pracujete se systémem Vista, pak prosím stáhněte AVG Antirootkit programu. Odpojit od sítě a nainstalujte program. Spusťte program a zaškrtněte Indepth scan. Nemáte AVG Antirootkit opravit cokoliv, ale dejte mi vědět výsledky. Jakmile je skenování je hotov, znovu na net. Jde Jase |