![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA pravedan instaliran Kaspersky ... sad kad sam iy pokretanje moj pc samo pokazuje dokumente i ništa drugo mi je potrebno za pokretanje explorer.exe učiniti ništa
| |||
| |||
| Zvuči kao nešto onda Kaspersky. Pokreni ovaj online skenirati kako bi bili sigurni. Kaspersky Online Scan |
|
| |||
| |||
| 1: Pročitajte i prihvatite Ugovor 2: Bit će promted za instalaciju ActiveX komponente iz Kaspersky, kliknite Yes. 3: Ako se pojavi dijaloški okvir Windows molba ako želite instalirati ovaj softver, kliknite gumb Install. 4: Program će pokrenuti, a zatim početi s preuzimanjem najnovijih definicija kartoteka, 5: Kada se na "Update napredak" linija mijenja se u "Spremni" i "Next ->" gumb postane dostupna, molimo kliknite na njega. 6: Kliknite na gumb Settings Scan, a sljedeći prozor odaberite Extended baze podataka i pritisnite U redu. 7: Pod "Molimo odaberite ciljanu skeniranja:" kliknite My Computer da biste započeli pretraživanje. 8: Kada se skeniranje završi, kliknite na "Spremi kao tekst" gumb, i spasiti datoateka kao kavscan.txt na svoj Desktop, zatvorite Kaspersky On-line Scanner prozoru. 9: Dodajte prijavite kao attatchment u slijedećem postu. |
|
| |||
| |||
| IM skening sad .... ali mislim kasperski svibanj imati narušeni virusom, a sada je na divljanje lol |
|
| |||
| |||
| Točno. |
|
| |||
| |||
| ok i sad je pronađeno 3 tipka loggers vrisnula sam napravio .... 5 puta sa mojim volume up i uspješno puni me zemlja moja samouprave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Moram da ljubav Kaspersky piska. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Dozvoljava imati provjeriti da li je nešto gadno je pokrenut na vašem sustavu. Molimo, preuzmite HJT iz OVDJE. Pokrenite sustav skenirati, pa poslati kao privitak zapisniku ovdje. Također, molimo vas mogla preuzeti Antirootkit od Panda OVDJE. Označite okvir koji kaže U dubini skeniranja i slijedite upute na ekranu. NE ukloniti sve NEPOZNATOG ROOTKITS se u ovoj fazi. Umjesto toga, javite mi rezultate u sljedećoj odgovor. Napomena: Panda Antirootkit nije comaptible sa sustavom Windows Vista. Ako ste trčanje Vidik, onda molimo preuzmite AVG Antirootkit program. Odspajanje od neto i instaliranje programa. Pokrenite program i kvačica Indepth scan. Nemate Antirootkit škripac AVG ništa, umjesto javite mi rezultate. Nakon što se završi skeniranje, ponovo na net. Regards Jase |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ubuntu 9,04 Anti-Virus potrebno? | KanoakaVirus | Linux OS i alternativna | 3 | 8. kolovoz 2009 13:14 |
| Anti-Virus programi | Ian1943 | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 1. veljača 2008 11:02 |
| Koji Anti-Virus Koristite li? | slipend | Virus, Spyware i sigurnost | 34 | 6. siječanj 2008 11:19 |
| Besplatni anti-virus | tinkerbell | Virus, Spyware i sigurnost | 13 | 7. studeni 2007 05:08 |
| AVG Anti Virus Free! | Hybr! D | Općenito Software Chat | 7 | 11. listopad 2006 23:55 |
| Thread Tools | |
| |