![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most telepített kaspersky ... Most, amikor i start my pc IY csak azt mutatja, dokumentumokat, és semmi másra van szükségem futtatni Explorer.exe hogy semmit
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| 1: Olvasd el és fogadja el a megállapodás 2: Meg kell promted telepíteni egy ActiveX-összetevő a Kaspersky, kattintson az Igen gombra. 3: Ha a Windows párbeszédpanelen kérve, ha azt akarjuk, hogy ezt a szoftvert telepíteni, kattintson a Telepítés gombra. 4: A program elindítása és akkor kezdődik, letölti a legújabb definíciós fájlokat, 5: A "Frissítés haladás" sort változásokat a "Ready" és a "Next ->" gomb lesz elérhető, kérjük, kattintson rá. 6: kattintson a Beolvasás Beállítások gombra, majd a következő ablakban válasszuk a kiterjesztett adatbázist, és kattintson az OK gombra. 7: A "Válassza ki a célt, hogy az letapogatású: kattintson a Sajátgép kezdeni a keresést. 8: Amikor a vizsgálat befejeződött, kattintson a "Save as Text" gombra, és mentse a fájlt kavscan.txt az asztalra, zárja be a Kaspersky On-line Scanner ablakot. 9: Add a napló egy attatchment a következő post. |
|
| |||
| |||
| im szkennelés most .... de azt hiszem kasperski is megzavarta a vírust, és most ez a tombol lol |
|
| |||
| |||
| Pontosan. |
|
| |||
| |||
| OK most már azt is megállapította, 3 fő loggers én .... sikoltotta 5 alkalommal én hangerõnövelõ teljes és sikeres nekem talaj my self |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Imádni való, hogy a Kaspersky rikoltás. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Lets van nézze meg, ha valami csúnya működik a rendszer. Kérjük, töltse le a HJT ITT. Fuss a rendszer scan, majd elküldeni a napló a letiltási itt. Emellett, kérjük, hogy letölti a Panda Antirootkit IDE. Jelölje meg a dobozt, hogy azt mondja a mélyreható scan és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Ne vegye ki a ISMERETLEN rootkitek ebben a szakaszban. Ahelyett, hadd tudja az eredményeket a következő választ. Figyelem: Panda Antirootkit nem comaptible a Windows Vista. Ha fut kilátás, majd töltse le AVG Antirootkit programot. Húzzuk ki a hálót és telepíti a programot. Futtassa a programot, és jelölje Indepth vizsgálatból. Még nincs AVG Antirootkit meg semmit, ehelyett hadd tudja az eredményeket. Amint a vizsgálat befejeződik, ismét a net. Regards Jase |